Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 2200 din kompletan ginekološki pregled sa gin. ultrazvukom, kolposkopija, PAPA i VS test + pregled dojki u Gracia Medici!

2200 din.

Cena Popust Ušteda
7000 din. 68.57% 4800 din.

Ponuda se završava u:

2014-11-23
00:01:40

Ukupno 75 naručeno

1 2 3

Drage dame iskoristite promo cenu kompletnog ginekološkog paketa i proverite svoje zdravlje u Poliklinici Gracia medika u samom centru grada! Ponuda obuhvata kompletan ginekološki pregled sa ultravukom vaginalnom sondom, kolposkopijom, PAPA i određivanjem grupe vaginalnog sekreta i detaljnim palpatornim pregledom dojki!

Detalji ponude

- Kompletan ginekološki pregled obuhvata:
1. pregled ginekologa
2. PAPA test i određivanje grupe vaginalnog sekreta
3. ginekološki ultrazvuk
4. kolposkopija (mikroskopiski pregled grlića materice)
5. palpatorni pregled dojki
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Pregled zakazivati TEK po dobijanju kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011 328 51 40, 011 328 51 45
- Lokacija poliklinike Gracia Medika: Zagrebačka 7
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupone možete iskoristiti do 15.12.2014
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!

   
Gracia Medika
Poliklinika Gracia Medika
Zagrebačka 7, Beograd
328 51 40, 328 51 45
email: office@graciamedika.rs
 

Genekološki pregled - preventiva!

Tek svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Gracia Medika Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…) Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u Poliklinici. Ponosna na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi  lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Poliklinika Gracia Medika

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka) u blizini Ekonomskog fakulteta i Glavne autobuske stanice

060 441-4350, 060 4414353, 011 328 5140, 011 328 5145

Radno vreme od 08-21h, subotom 09-15h