Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 750 din magnetno-kvantna analiza tela - kompjuterska analiza, detaljan plan ishrane + terapija na Terazijama!

750 din.

Cena Popust Ušteda
7000 din. 89.29% 6250 din.

Ponuda se završava u:

2014-12-31
00:00:00

Ukupno 222 naručeno

1 2 3

Kvantna analiza tela je jednostavan, bezbolan i neinvazivni postupak kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma (stanje kardiovaskularnog, gastrointestinalnog i drugih sistema, organa, tkiva, hormona, vitamina, minerala itd.) Uz konsultaciju, rezultate Vam tumači lekar i na osnovu toga se izrađuje individualni plan ishrane.

Detalji ponude

- Kupon obuhvata: magnetno-kvantnu analizu + plan ishrane + konsultacija lekara + BESPLATAN tretman mikrotalasno rezonantne terapije po izboru (tonifikacija ili antistres).
- Pregled traje nekoliko minuta.
- Više o ovoj ponudi, analizi, planu ishrane i terapiji pročitajte u tesktu ispod.
- Kupon važi za 1 osobu.
- Jedna osoba može kupiti i iskoristiti više kupona.
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno zakazivanje minimum 3 dana unapred na telefone 063 117 97 47
- Termin zakazivati nakon dobijanja kupona.
- Adresa: Terazije 43 (međusprat)
- Radno vreme: ponedeljak - petak od 12-20h.
- Rok za iskorišćenje kupona je do 31.01.2015. godine
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kupon će se smatrati iskorišćenim.



Kvantna analiza tela je jednostavan, bezbolan i neinvazivni postupak kojim se utvrđuje kompletno stanje našeg organizma (stanje kardiovaskularnog, gastrointestinalnog i drugih sistema, organa, tkiva, hormona, vitamina, minerala itd.). Uz konsultaciju, rezultate Vam tumači lekar opšte prakse sa velikim iskustvom u zemlji i insotranstvu, koji je stručno edukovan za polje kvantne i integrativne medicine. Plan ishrane se osmišljava u skladu sa potrebama pacijenata, uzimajući u obzir njihovo zdravstveno stanje, navike i ukus. Cilj ordinacije je da regulišu telesnu težinu bez gladovanja i odricanja, bez brzih dijeta i sa dugoročnim rezltatima.

Mikrotalasna rezonantna terapija (MRT) je jedna od najmodernijih medicinskih metoda terapije zasnovana na spoju tradicionalne kineske medicine i kvantne medicine. Putem najmodernijih aparata mikrotalasne frekvencije se usmeravaju na akupunkturne tačke, što daje jači efekat od akupunkture, magneta ili akupresure, a u potpunosti je bezbolno. Time se frekvencije obolelih organa dovode u normalu na način koji je za pacijente izuzetno prijatan i opuštajući.
U okviru ove ponude, postoji izbor između dve vrste tretmana:
- Tretman tonifikacije organizma - dopunjava energiju koju gubimo tokom dana i u kombinaciji sa savetima o ishrani omogudava svakoj osobi koja se oseda umorno usled prebrzog načina života da dobije dodatni priliv energije i samopouzdanja.
- Antistres tretman - pomaže u borbi protiv stresa, brige i depresije koji se najčešde manifestuju kroz nesanicu, glavobolju i migrenu i ostavljaju vidljive posledice na licu i telu.

 Ordinacija opšte, integrativne i kvantne medicine Healthcare
Beograd, Terazije 43 (međusprat)
Mob: 063 117 97 47
E-mail: healthcare.consulting.bgd@gmail.com 

O ordinaciji: Ordinaciju opšte, integrativne i kvantne medicine Healthcare Consulting osnovao je dr Konstantinos Bourelakis 2011.godine u Beogradu sa cijem da osim uobičajenih lekarskih usluga, ponudi svima i opšte savete po pitanju zdravog života i ishrane. Smatramo da dužnost lekara nije samo da leči ljude kada su bolesni, ved i da bude dostupan za konsultacije po svim pitanjima koja se na bilo koji način tiču zdravlja (kako uklopiti zdrav režim ishrane u život ispunjen obavezama, kako smanjiti stres i napetost kojima smo svakodnevno izloženi i kako pre svega očuvati zdravlje, umesto što ga popravljamo kad je jednom ved narušeno).
"Budućnost je stigla"

Ordinacija opšte, integrativne i kvantne medicine Healthcare

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Terazije 43 (međusprat)

011 3340 999

063 11 79 747