Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1200 din. kurs početnog engleskog jezika u školi jezika CAPUT MUNDI kod Đerma! Uz kupon cena za drugi i treći mesec 2.000!

1200 din.

Cena Popust Ušteda
4900 din. 75.51% 3700 din.

Ponuda se završava u:

2015-04-08
00:00:00

Ukupno 10 naručeno

1 2 3

Proširite svoje vidike! Kažu da je čovek bogat onoliko koliko jezika govori, a uz pomoć profesora Škole Caput mundi, ostvarićete željene rezultate, širiti horizonte, a iznad svega postići slobodu i sigurnost u komunikaciji na stranom jeziku. Uz kupljeni kupon - popust na ceo nivo znanja, prvi mesec 1200, drugi i treći po 2000 din!

Detalji ponude

- Ponuda podrazumeva: mesec dana učenja engleskog jezika - početni nivo
- Fond časova: 8 časova mesečno - 2 puta nedeljno po 75 min! Nakon završetka kursa dobija se sertifikat.
- Trajanje celog kursa (celog nivoa) je 3 meseca - uz kupljeni kupon, drugi i treći mesec se plaćaju u školi i cena za mesec iznosi 2.000 din.
- Termini u dogovoru sa školom
- Lokacija škole Caput Mundi - Čede Mijatovića 3 Zvezdara m(preko puta Lipovog lada)
- Rok za formiranje grupa: 01.04.2015. godine
- Kupon važi za 1 osobu
- Možete kupiti više kupona
- Kupon morate aktivirati do 15.05.2015.
- Nakon isteka roka kupon nije moguće iskoristiti
- Program kursa: Program za kurseve zasniva se na stranim udžbenicima vodećih izdavača, kao što su Cambridge, Oxford, Hueber, Alma edizioni I prati nivoe propisane zajedničkim evropskim okvirom (CEFR). Literatura uključena u cenu. Nakon svakog završenog kursa i položenog završnog ispita, polaznici dobijaju sertifikat.


Škola stranih jezika Caput mundi
Čede Mijatovića 3, Lion, Zvezdara
Telefon: 064/235-3473
http://www.skolastranihjezika.net

Putovanja su sjajna prilika da se odlično provedemo, puno vidimo i upoznamo nove, interesantne ljude. Međutim, često se desi da pun doživljaj pokvari nemogućnost sporazumevanja sa meštanima, koji isključivo svoj jezik govore? Kako uživati ako ništa oko sebe ne razumemo, niti možemo reći bilo šta na jeziku koji se u toj zemlji koristi?

Nemojte odustajati od putovanja, naučite jezik! Jednostavno, bez muke i uz ogroman popust italijanski ili engleski jezik naučićete u Caput Mundi školi stranih jezika - bićete spremni za putovanja, sposobni da se snađete, sporazumete i opstanete u osnovnim i najčešćim situacijama u većini stranih zemalja! 

Caput Mundi

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Čede Mijatovića 3

064 23 53 473