Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

2399 dinara umesto 16.000 - POPUST 85% za Talking Book Gold Edition, prvog virtuelnog profesora Engleskog u Srbiji!

2399 din.

Cena Popust Ušteda
16000 din. 85.01% 13601 din.

Ponuda se završava u:

2014-04-01
00:00:00

Ukupno 357 naručeno

1 2 3

Talking Book GOLD EDITION, prvi virtuelni profesor na svetu koji je pomerio granice konvencionalnog učenja - svi nivoi znanja + 14 poslovnih kurseva. Uz Talking Book učite (i Vi i Vaše dete) na potpuno isti način kao da ste na bilo kom kursu engleskog ili u skoli. U ovoj ponudi obezbedite svoj primerak za samo delić cene! Neverovatan popust od 85%!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata: knjigu koja govori i uči vas engleskom jeziku i to Talking Book Gold Limited Edition!
- Ovo zlatno izdanje Talking Book-a obuhvata SVE NIVOE znanja (od početnog do konverzacijskog engleskog) + 14 dodatnih BUSINESS (poslovnih) kurseva za različite profesije (više pročitati u tekstu ispod)!
- Kupon možete iskoristiti do 30.04.2014. godine
- Knjigu koja govori možete preuzeti iz svih mesta u Srbiji na sledeće načine:
1. elektronskim preuzimanjem sa websajt-a parnera preko dobijenog linka (download)
2. pouzećem uz dostavu
(nije uključeno u cenu a iznosi oko 150-200 din.)
- Nakon uplate i dobijanja kupona partneru javljate jedinstveni broj svog kupona, ime i prezime i adresu za dostavu knjige!
- Nakon dostavljenih podataka link za download knjige dobijate u roku od 24-48h, a poštom u roku od nekoliko dana (3 do 5 dana).
Uštedite na troškovima dostave, vremenu čekanja pošiljke i samo jednim klikom dodjite do elektronske knjige. Ne postoji nikakva razlika izmedju e-knjige na disku i e-knjige preuzete sa website-a. Aktivacija knjige se može obaviti na jednom računaru.


Talking Book Gold Limited Edition je jedina e-knjiga koja sadrži sve nivoe učenja engleskog,  kao i 14 dodatnih business kurseva za: bankare, lekare, stomatologe, farmaceute, medicinske sestre, turističke vodiče, trgovce, policajce, frizere, kao i sve ostale profesije, a da pri tome gotovo da nije potrebno nikakvo znanje rada na računaru. Nivoi koje Talking Book obuhvata: Beginner 1, Beginner 2, Elementary 1, Elementary 2, Pre-intermediate, Intermediate, Upper-intermediate, Advanced 1, Advanced 2, Konverzacijski plus


Kako izgleda učenje uz Talking Book?


Talking Book je zahvaljujući najnovijoj tehnologiji kojom se koristi postao nezamenljivo i jedino sredstvo u svetu koje može kako odraslima, tako i školskoj deci od prvog razreda osnovne skole do poslednjeg razreda srednje škole da predaje gradivo na isti način kako to radi i profesor na času. Zahvaljujući činjenici da sadrži sve nivoe učenja engleskog,  Talking Book prvo odredi nivo Vašeg znanja (ako niste početnik), a zatim predaje gradivo na isti način kao i profesor.

Talking Book može da objašnjava kao da ste na času, da čita akcentima koje odaberete, da prevodi, da vežba sa vama i ispravlja vas kada grešite, da predaje u zavisnosti od toga kog ste uzrasta i koji nivo vam je potreban. Talking Book omogućava podučavanje engleskom jeziku poslovnog nivoa za različita zanimanja, među kojima su: lekar, farmaceut, stomatolog, medicinska sestra, bankar, hotelijer, turistički vodič, trgovac, kasir, konobar, frizer, policajac, vojnik itd.

Izvanredna je pomoć deci pri izradi domaćih zadataka, a može i da se igra sa vama. Ne samo odrasli, nego i školska deca uvek će imati svog virtuelnog profesora, koji će ih podučavati isto kao i pravi tokom celog  školovanja!"YES I DO :))"

IGIC Institute

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA
Kraljice Natalije 60, Pirot

www.elroi.info 

obrazovni.institut@gmail.comOtvori veliku mapu