Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 2.900 din MALI SERVIS automobila - zamena ulja i filtera sa UKLJUČENIM ULJEM i kompletnim pregledom vozila, Masters servis!

2900 din.

Cena Popust Ušteda
4900 din. 40.82% 2000 din.

Ponuda se završava u:

2018-05-26
00:00:00

Ukupno 24 naručeno

1 2 3

Motorno ulje 10w40 gradacije obično se menja nakon 10,000km ili jedne godine budući da ulje posle toga gubi svoje svojstvo podmazivanje odnosno zaštite motora. Motorno ulje 5w40 obično se menja na 13,000km a motorno ulje 5w30 na 15000km. Motorno ulje bitno je za pravilno funkcioniranje celog motora jer podmazuje njegove delove. Budući da ovi delovi stalno trpe trenje prilikom rada motora, stvaraju se sitne čestice a Iz tog razloga bitan je filter motornog ulja u kojem se skupljaju sve te sitne čestice.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata:
1. zamenu ulja i filtera
(SYNTIUM PETRONAS ULJE 10W40 koliko staje u motor ili SYNTIUM PETRONAS ULJE 5W40 uz doplatu 500 din ili SYNTIUM PETRONAS 5W30 uz doplatu 1000 din, FILTRON FILTER ULJA po tipu motora)
2. kompletan pregled automobila

- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Po dobijanju kupona, zakazati termin putem telefona (dostupni na kuponu)
- Kupone možete iskoristiti do 30.06.2018.. godine
- Lokacija Bulevar Milutina Milankovića 25b, Novi Beograd
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!
 

Masters Servis
Bulevar Milutina Milankovića 25b

Motorno ulje bitno je za pravilno funkcioniranje celog motora jer podmazuje njegove delove. Budući da ovi delovi stalno trpe trenje prilikom rada motora, stvaraju se sitne čestice a Iz tog razloga bitan je filter motornog ulja u kojem se skupljaju sve te sitne čestice.
Motorno ulje 10w40 gradacije obično se menja nakon 10,000km ili jedne godine budući da ulje posle toga gubi svoje svojstvo podmazivanje odnosno zaštite motora. Motorno ulje 5w40 obično se menja na 13,000km a motorno ulje 5w30 na 15000km.

Petronas Syntium 10w40 i 5w40 su puna sintetička multigradna motorna ulje sa najboljim performansama posebno napravljeno za zaštitu motora koji rade pod izuzetno teškim i zahtevnim uslovima. Ovo ulje ima formulu sa sintetičkom osnovnom bazom i aditivima za bolje performanse što mu obezbedjuje odličnu termalnu i oksidacionu stabilnost koja utiče na smanjenje zgušnjavanja ulja na visokim temperaturama, odlična kontrola taloga i minimalno habanje motora.
Primena: Preporučuje se za upotrebu kod svih putničkih automobila, posebno za najnovije modele koji imaju sistem za ubrizgavanje, šesnaesto-ventilsku tehnologiju, turbo punjače koji rade pod izuzetno teškim uslovima.
Prednost korisnika:
- Ultimativna zaštita motora pri svim uslovima vožnje
- Produžuje vek trajanja motora
- Zaštita od stvaranja taloga i mulja
- Otporno na trenje i termalno sagorevanje čak i pod izuzetno teškim uslovima
- Lakše paljenje hladnog motora - minimalno trenje i habanje tokom paljenja

Petronas Syntium 5w30 je sledeća generacija sa maksimalnim performansama punog sintetičkog multigradnog motornog ulja. Ovo ulje ima formulu sa sintetičkom osnovnom bazom i jedinstvenim dodacima koji obezbedjuju termalnu i oksidacionu stabilnost koja utiče na smanjenje zgušnjavanja ulja na visokim temperaturama, kao i odličnu kontrolu i smanjenje habanja motora.
Primena: Preporučuje se za upotrebu kod svih putničkih automobila. Pogodno je za motore API SL, SJ, SH, SG.
Prednost korisnika:
- Odlična ekonomičnost u potrošnji goriva
- Zaštita od habanja pri ekstremnim uslovima vožnje što produžava vek motora
- Štiti motor od čadji i naslaga
- Odlično paljenje hladnog motora-minimalno habanje pri paljenju

Masters auto-servis

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Bulevar Milutina Milankovića 25b

Radno vreme od ponedeljka do subote od 09 - 19h