Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 550 din ultrazvučni piling lica + ampula HIJALURONA, Hren u centru grada! Dubinsko čišćenje i unos aktivnih supstanci!

550 din.

Cena Popust Ušteda
1700 din. 67.65% 1150 din.

Ponuda se završava u:

2016-05-24
00:00:00

Ukupno 42 naručeno

1 2 3

Ultrazvučni piling je inovativna metoda koja mehaničkim i električnim vibriranjem daje penetrirajući efekat ultrazvuka koji masira, dubinski čisti kožu i vrši unošenje aktivnih supstanci (ampule hialurona za hidrataciju, popunjavanje bora i regeneraciju kože). Koristi se u tretmanima uklanjanja bora, bubuljica, proširenih pora, fleka i ostalih nepravilnosti. Koža je odmah posle tretmana izuzetno nežna i blistava.

Detalji ponude

Your smile
- Ponuda obuhvata ultrazvučni piling lica + ampula hijalurona za jednu osobu
Tretmane izvode diplomirani kozmetičari visoke medicinske škole.
- Možete kupiti više kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je zakazivanje unapred na tel: 064/ 56 77 689  
- Termin zakazivati tek po dobijanju kupona!
- Kupone možete iskoristiti do 30.06.2016.. godine
- Lokacija: Obilićev Venac 18
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Centar Hren
Obilićev Venac 18
064/ 56 77 689  

Ultrazvučni piling je inovativna metoda koja dovodi do višestrukih efekata na tretiranoj regiji. Mehaničkim i električnim vibriranjem, frekvencije 25.000 vibracija u sekundi dobijamo penetrirajući efekat ultrazvuka koji masira, dubinski čisti kožu i vrši unošenje aktivnih supstanci, u ovom slučaju ampule hialurona za hidrataciju, popunjavanje bora i regeneraciju kože.
Koristi se u tretmanima uklanjanja bora, bubuljica, proširenih pora, fleka i ostalih nepravilnosti. Koža je odmah posle tretmana izuzetno nežna i blistava. Preporučuje se kod osoba kojima je potrebno dubinsko čišćenje od zaostale šminke i drugih nečistoća. Uklanja mrtve ćelije kože, čime šalje signal u dublje slojeve za sintezu novih. Odgovara svim tipovima kože. Može da se radi i kod osoba sa osetljivom kožom. Radi se u seriji 3-6 tretmana, zatim održavanje 1-2 puta mesečno. Tretman traje 30min.
 
Tretmane izvode diplomirani kozmetičari visoke medicinske škole. Salon se nalazi u strogom centru grada.

HREN centar za negu i održavanje lica i tela

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Obilićev Venac 18

064/ 5677-689

Radno vreme: Utorak 12-20h, Sreda 10-18h, Četvrtak 12-20h, Petak 12-20h, Subota 9-15h, Nedelja i Ponedeljak NERADNI