Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1250 din SPA dan u Morahalom banji u Mađarskoj sa 13 bazena, saunama, wellness - 02.07. ili 16.07.2016!

1250 din.

Cena Popust Ušteda
3200 din. 60.94% 1950 din.

Ponuda se završava u:

2016-07-13
20:11:16

Ukupno 10 naručeno

1 2 3

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih. kupna površina bazena dostiže 2200 m2. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Detalji ponude

- Ponuda važi za jednodnevni izlet u Morahalom banju u ponuđenom terminu
- Termini putovanja su: više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- REZERVACIJA: odmah po dobijanju kupona, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasosa, maticni broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
- Kupon važi do poslednjeg termina putovanja 16.07.2016.
- Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.
- PLAN PUTOVANJA:
Polazak iz Beograda u 05.30 sa parking ispred hotela Kontinental. Dnevna vožnja preko Novog Sada, Subotice uz kraću pauzu do graničnog prelaza Horgoš. Nastavk puta ka Moraholomu. Po dolasku slobodno vreme za kupanje i uživanje.U popodnevnim satima odlazak u hiper market Coru, Metro. Polazak za Srbiju u večernim satima. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.
* Cena aranžmana uključuje:
-   prevoz turističkim minibusom / autobusom ( AC, dvd);
-   tehnički pratilac / vodič na srpskom jeziku
-   troskove organizacije i vođenje puta
* Cena aranzmana ne uključuje:
-   lične troškove putnika
-   ulaznicu za banju - 6 evra
-   ostale troškove koji nisu navedeni u programu
-   osiguranje 120,00 din
Napomena: polasci četvrtkom celodnevni boravak u banji, bez odlaska u hiper-markete.

 
Lavli Travel
Budimska 7
011/3290-988, 011/2769-188

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.