Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 999 din izlet u Temišvar 27.05, 10.06, 24.06, 08.07. ili 22.07.2017. godine sa agencijom Lavli!

999 din.

Cena Popust Ušteda
2700 din. 63% 1701 din.

Ponuda se završava u:

2010-05-27
00:00:00

Ukupno 22 naručeno

1 2 3

Grad koji nazivaju „Mali Beč“ jer je dugo bio pod opsadom Hazburgovaca a njegov centar podseća na stari deo Beča. Prvi evropski grad koji je dobio električno osvetljenje a neke od zgrada projektovao je lično čuveni Gustave Eiffell. Fakultativno: odlazak na ručak u restoran "Karađorđe". Individualni odlazak u "Iulius Mall", jedan od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope.

Detalji ponude

- Ponuda važi za jednodnevni izlet u Temišvar u odabranom terminu
- Ponuđeni termin putovanja: 27.05, 10.06, 24.06, 08.07. ili 22.07.2017.
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- REZERVACIJA: odmah po dobijanju kupona, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasoša, matični broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
- Kupon važi do poslednjeg termina putovanja 22.07.2017.
- Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.

- PROGRAM PUTOVANJA:
Polazak u 06.00 h sa parkinga preko puta hotela Kontinental. Vožnja preko Pančeva i Vršca, gde je predviđena kraća pauza. Dolazak na granični prelaz Vatin / Moravita, posle carinskih i pasoških kontrola  nastavak vožnje do Temišvara.
Po dolasku, obilazak grada: Saborna Crkva srpske pravoslavne crkve posvećena Sv. Đorđu (sagrađena 1748 god. i u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janica iz Arada), Vladičanski dom, Trg Ujedinjenja, Trg Slobode sa zgradom Garde i starom Gradskom Kućom.
Nastavak šetnje do drugog gradskog trga Trg Pobede sa  najstarijom gradskom zgradom - dvorac Huniazilor ( podignut u XV veku po naredbi Vojvode od Transilvanije Iancu de Hunadoar - u našoj istoriji poznat kao Sibinjanin Janko) koji je danas muzej Banata, gde se na jednom kraju nalazi zgrada Opere i nacionalnog teatra ( koja ima repertoar na rumunskom, nemačkom i mađarskom jeziku) a na drugom katedralni hram Banatske mitropolije rumunske pravoslavne crkve, a između njih je najmlađi gradski trg, izduženog oblika sa nizom gradskih palata iz zadnjih decenja Austrougarske ( rađenih u stilu akademizma i secesije ) vladavine  i statuom vučice koja doji Romula i Rema (poklon grada Rima 1926 god.).
Slobodno vreme u centru grada. Fakultativno: odlazak na ručak u restoran "Karađorđe". Individualni odlazak u "Iulius Mall", jedan od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope. http://www.iuliusmall.com/en/timisoara. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Dolazak na mesto polaska u večernjim časovima, oko ponoći.
Cena aranžmana uključuje:
- prevoz turističkim  autobusom ( AC,dvd )
- razgledanje Temišvara na srpskom jeziku
- tehnicki pratilac /vodič na srpskom jeziku
- troškove organizacaije i vođenje puta
Cena aranžmana ne uključuje:
- fakultativni program (ručak u restoranu ,,Karađorđe,, 5 evra (supa, bečka šnicla, pekarski krompir, sezonska salata, hleb, pita od jabuka-obavezno prijavljivanje u agenciji)
- lične troškove putnika
- obavezno putno zdrastveno osiguranje 120 din.

Odmah po dobijanju kupona, a najkasnije 10 dana pre zeljenog termina putovanja, izvrsite rezervaciju mesta slanjem vaucera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju.

  
Lavli Travel
Budimska 7
011/3290-988, 011/2769-188