Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1800 din kardiološki pregled, EKG + vektorkardiogram (3D način posmatranja zbivanja u srčanom mišiću), Cardio MM Banjica!

1800 din.

Cena Popust Ušteda
6600 din. 72.73% 4800 din.

Ponuda se završava u:

2017-05-01
00:00:10

Ukupno 15 naručeno

1 2

VCG je trodimenzionalni način posmatranja električnih zbivanja u srčanom mišiću. Doprinosi proširenju znanja iz elektrokardiografije u svetlu teorije vektora. Određuje veličinu leve komore, poremećaje sprovođenja, blokove grana, infarkt miokarda, njegovu lokaciju, proširenost, ishemiju, stepen, akutnost ili hroničnost promene. Otkriva i preležane infarkte srca za koje pacijent nije ni zna. Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje:
* klinički pregled interniste-kardiologa po sistemima,
* elektrokardiogram - EKG,
* VCG-vektorkardiogram (više pročitajte u tekstu ispod)
-
Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.
Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011/2660-685 ili 064/1156-486
- Lokacija ordinacije: Crnotravska 13b, Banjica
- Kupone možete iskoristiti do 15.05.2017.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!

      

Cardio MM specijalistička internistička ordinacija
Crnotravska 13b
011/2660-685, 064/1156-486
VCG je trodimenzionalni način posmatranja električnih zbivanja u srčanom mišiću. Doprinosi proširenju znanja iz elektrokardiografije u svetlu teorije vektora. Određuje veličinu leve komore, poremećaje sprovođenja, blokove grana, infarkt miokarda, njegovu lokaciju, proširenost, ishemiju, stepen, akutnost ili hroničnost promene. Otkriva i preležane infarkte srca za koje pacijent nije ni zna. 

Pregled obavlja Prim Dr Mr sc. med. Zorka Pekmezović internista-kardiolog.

Specijalistička internistička služba u ordinaciji CARDIO MM čini niz subspecijalnosti:kardiolog, gastroenterolog, edokrinolog, pulmolog, nefrolog, reumatolog, hematolog... Bavi se prevencijom, dijagostikom i lečenjem svih oboljenja unutrašnjih organa. Angažovani su doktori sa velikim kliničkim iskustvom. Pored individualne stručne kompetentnosi kvalitet više u radu internističke službe predstavlja konsultativni-timski rad koji i jeste osnov u pravilnom dijagnostikovanju i lečenju bolesnika sa oštećenim unutrašnjim organima.

Cardio MM specijalistička internistička ordinacija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Crnotravska 13b

011/2660-685

064/1156-486