Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 850 din pramenovi ili nijansiranje ili farbanje cele kose + šišanje, feniranje i pakovanje u čuvenom studiju Rajka stil!

850 din.

Cena Popust Ušteda
5500 din. 84.55% 4650 din.

Ponuda se završava u:

2018-02-20
00:00:00

Ukupno 32 naručeno

1 2 3

Nabacite uvek moderne i ajtraktivne pramenove ili diskretno iznijansirajte svoju kosu za prelepi ali prirodan "look" ili se ofarbajte. Čuveni frizer Rajka sa ogromnim iskustvom u salonu Rajka stil na Vračaru učiniće da Vaša kosa izgleda baš onako kako želite, kupon uključuje pramenove ili nijansiranje ili farbanje cele kose + šišanje, feniranje i pakovanje

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata pramenove ili nijansiranje ili farbanje cele kose + šišanje, feniranje i pakovanje.
- Napomena: za ekstra dugu kosu
potrebno je kupoti 2 kupona (kosa preko polovine leđa - od pleća na dole)
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno zakazivanje nekoliko dana unapred. Telefon je dostupan na kuponu.
- Lokacija: Smiljanićeva 4
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

»Frizerski salon Rajka Style «
Smiljanićeva 4, Vračar
Rajka Style

Nabacite uvek moderne i ajtraktivne pramenove ili diskretno iznijansirajte svoju kosu za prelepi ali prirodan "look" ili se ofarbajte. Čuveni frizer Rajka sa ogromnim iskustvom u salonu Rajka stil na Vračaru učiniće da Vaša kosa izgleda baš onako kako želite, kupon uključuje pramenove ili nijansiranje ili farbanje cele kose + šišanje, feniranje i pakovanje.
Rajka style čini tim frizerskih stručnjaka, na čelu sa vlasnicom Rajkom Radović o čijem radu svedoče brojna priznanja, učešća na frizerskim takmičenjima,  seminarski radovi, članstvo u međunarodnom žiriju, pet godina školovanja u Parizu, kao i mnogobrojni zadovoljni klijenti. Rajka Style nudi Vam keratinsku negu kose, brazilsko ispravljanje, piling i reparaciju, nadogradnju, kompjuterski mini-val za sedam minuta, oblikovanje frizure, nijansiranje vlasi, izvlačenje pramenova... i sve ostalo što možete da zamislite :)

Rajka Style salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Smiljanićeva 4

Radno vreme: pon-pet 13h - 19h, sub 10h - 16h