Današnja ponuda: Samo 110 din. kompletna kompjuterska dijagnostika automobila sa čitanjem i brisanjem grešaka, Masters servis na N. Beogradu!

110 din.

Cena Popust Ušteda
1000 din. 89% 890 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 16minuta
  • 25sekundi

7 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2

Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema.  Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis „Check Engine“ na instrument tabli.  Jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata kompletnu kompjutersku dijagnostiku automobila sa čitanjem i brisanjem grešaka! Proverite kompjuter motora u automobilu.
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Potrebna je najava dolaska nakon dobijanja kupona putem tel. (dostupni na kuponu)
- Lokacija Bulevar Milutina Milankovića 25b, Novi Beograd
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. godine
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Masters Servis
Bulevar Milutina Milankovića 25b

Proizvođači u današnja vozila ugrađuju elektronske sisteme koji prate rad vozila i blagovremeno signaliziraju neispravnost u radu. Ugrađen računar prati rad elektronskih senzora, beleži različite događaje i neispravnosti i blagovremeno signalizira putem sijalica na komandnoj tabli ili onemogućava rad vozila.
Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis „Check Engine“ na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu. Jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema. Osnovni princip auto dijagnostike se zasniva na tome da svaki modul u automobilu (motor, abs, climatronic itd..) ima memoriju u koju se zapisuju sve greške ili kvarovi koji su nastali u toku vožnje.

Masters auto-servis

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Bulevar Milutina Milankovića 25b

Radno vreme od ponedeljka do subote od 09 - 19h