Današnja ponuda: Samo 390 din za 30 princess krofnica (600g) u poslastičarnici Nonna Delicatezza na Dorćolu! Slatki zalogaji za svaku priliku!

390 din.

Cena Popust Ušteda
780 din. 50% 390 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 46minuta
  • 31sekundi

16 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Slatki zalogaji za naše sladokusce - ništa lepše od ukusnih princes krofnica koje su idealne za svaku priliku - proslave, društvo na filmu ili kafi ili samo za vas uz omiljeni film ili obično veče kod kuće. Lepo iznenađenje za koleginicu, prijateljicu uz kafu. Poslastičarnica Nonna u centru grada sada već čuvena po svojim slanim i slatkim zalogajima.

Detalji ponude

Ponuda obuhvata 600g - 30 komada princes krofnica
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom naloguMoj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Neophodno je poručivanje 4 dana unapred, tel. za poručivanje dostupan je na kuponu
- Lokacija: Nonna Delicatezza, Visokog Stevana br.21, Dorćol
- Važenje kupona: do 30.01.2018. godine
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka - kupon će se smatrati iskorišćenim.

 
Poslastičarnica „Nonna delicatezza“  je smeštena u medenom srcu Beograda, na sred Dorćola. U njoj se kriju najlepši slaktiši i raznorazne poslastice od kojih će vam pri samom pogledu na njih poći voda na usta, a ukoliko okusite bilo koji od njihovih specijaliteta, garantujemo da ćete postati jedan od njihovih brojnih obozavaoca.

Požurite i zasladite život sebi, ali i svojim najdražima!

Nonna Delicatezza
Visokog Stevana br.21
 

Nonna Delicatezza

Visokog Stevana 21, Dorćol