Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 990 din tretman trajne muške epilacije RAMENA ili PAZUHA na 5 kupljenih 1 tretman GRATIS, Arena estetik!

990 din.

Cena Popust Ušteda
3600 din. 72.5% 2610 din.

Ponuda se završava u:

2018-02-01
01:00:00

Ukupno 5 naručeno

1 2 3

„Arena“ centar se već dugi niz godina bavi problematikom neželjenih dlačica i ove nedelje smo u saradnji sa njima omogužili sjajnu ponudu za naše muškarce - a to je trajna epilacija ramena ili pazuha nemačkim DERMAX RF LIGHT laserom koji je prilagođen svim tipovima dlaka i kože, a tretmani su potpuno bezbolni i efikasni. Na 5 kupljenih kupona GRATIS 5 tretmana epilacije jagodica! Za potpuni efekat potrebno je 6-8 tretmana, možete spajati više kupona!

Detalji ponude

- Ponuda uključuje: jedan tretman trajne epilacije muških ramena ili pazuha nemačkim DERMAX RF LIGHT LASEROM prilagođenim svim tipovima dlačica i kože u Arena estetik centru! Tretman se može raditi i na koži preplanulog od sunca (bez letnje pauze) specijalizovanim laserom za sve tipove kože!
- Na 5 kupljenih kupona - 1 tretman je GRATIS
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Jedna osoba može kupiti više kupona, kupon se može pokloniti.
- Neophodno je da zakažete telefonom 2-3 dana unapred
- Zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Telefoni za zakazivanje i informacije: 064/4040-450, 011/3121-860
- Ukoliko ste prinuđeni da otkažete zakazani termin, obavezno je to učiniti minimum dva dana unapred - u suprotnom kupon će se smatrti iskorišćenim.
- Radno vreme: od ponedeljka do subote 10:00 do 18:00h
- Kupone možete aktivirati do 28.02.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se nevažećim!
- Za optimalan rezultat centar preporučuje 5-8 tretmana
- Napomena: Tretman se može raditi i na koži preplanulog od sunca (bez letnje pauze) specijalizovanim laserom za sve tipove kože!

Arena Estetik Centar
Antifašističke borbe 18 lok. 9 (kod Arene), Novi Beograd
064/4040-450
Aparat Dermax RF Light je najsavremeniji i najdelotvorniji aparat ultrazvučne epilacije neželjenih dlačica sa svih regija tela. Sam proces uklanjanja je potpuno bezbolan i što je najvažnije potpuno odsustvo bilo kakve iritacije nakon intervencije. Ono što je važno napomenuti kod ovakvih tretmana jeste da se mora izbeći bilo kakvo oštećenje ćelija kože što se ovim aparatom postiže u potpunosti. Eliminacija neželjenih dlačica se vrši delovanjem laserskog snopa svetlosti u kombinaciji sa ultrazvukom čime se bitno reguliše dotok hranljivih materija u koren dlake čime se koren istanjuje i na kraju nestaje zauvek.

Preporučuje se između 6 i 8 tretmana u zavisnosti od same karakteristike dlačica (boja, gustina kao i regija gde se nalazi) za potpunu eliminaciju. U prvom stepenu rade se 3 tretmana na 7-10 dana, a posle toga postupak se ponavlja u peridou od 4-6 nedelja do potpunog uništenja tj. nestanka dlačica.

 

Arena Estetik Centar

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

064/ 4040-450

Antifašističke borbe 18 lok. 9 (kod Arene), Novi Beograd