Današnja ponuda: Samo 1200 din ULTRAZVUK štitaste žlezde i vrata ILI dojki i pazušne regije ILI abdomena (male karlice žene i prostate muškarci)

1200 din.

Cena Popust Ušteda
2700 din. 55.56% 1500 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 36minuta

37 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Proverite svoje zdravlje, redovni pregledi i preventiva su pola zdravlja! Ultrazvučni pregledi su svršeni dijagnostički metod za utvrđivanje promena u organima i tkivima koji daje prvi signal za eventualno lečenje, dodatne analize i sl. Ne propustite ovu priliku uz popust od pregledate abdomen, štitnu žlezdu ili abdomen i malu karlicu (za žene) ili prostatu (za muškarce) u zavoduEgzakta medika u Zemunu!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata ultrazvučni pregled regije po izboru i to:
• Ultrazvuk štitaste (tiroidne) žlezde i vrata ili
• Ultrazvučni pregled dojke i pazušne regije ili
• Ultrazvuk abdomena (male karlice za žene i prostate za muškarce)
- Više o pregledima pročitajte u tesktu ispod
- Možete kupiti više kupona za ovu ponudu - za sebe ili za drugog
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona.
- Pregled je potrebno zakazati nekoliko dana unapred na telefone: 011/219-00-59, 065/261-55-44, 011/261-55-44
- Radno vreme: ponedeljak-petak od 08-20h i subota 09-15h
- Zavod Egzakta Medika se nalazi na adresi: 22. oktobra 16, Zemun
- Kupon možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.
- Ukoliko morate otkazati svoj termin, potrebno je otkazati 24h ranije, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim!

 

Zavod Egzakta medika
22. oktobra 16, Zemun
011/219-00-59, 065/261-55-44, 011/261-55-44

Problemi sa štitastom žlezdom?
Da li Vas muči umor svaki dan? Da li Vam se magli vid, da li se gojite, hvata vas jeza, ili gubite kosu? Ili Vam se dešava suprotno - često ste ubrzani, znojavi, ili uznemireni? Moguće je da je krivac Vaša tiroidna žlezda. Ona proizvodi hormone koji kontrolišu brzinu Vašeg metabolizma – sistema koji pomaže telu da koristi energiju. Poremećaji štitaste žlezde mogu usporiti ili ubrzati metabolizam. Ultrazvuk vrata daje uvid u stanje štitaste žlezde, paraštitastih žlezda, pljuvačnih žlezda i limfnih žlezda vratne regije. Potrebno ga je uraditi kod oboljenja i promena na ovim organima, kao i kod svake pojave otoka i bola na vratu.
Ultrazvučni pregled dojke i pazušne regije
Radi  se jednom godišnje ili češće ukoliko postoji sumnja na oboljenje ili promene na dojkama. Kod žena nakon tridesete godine života treba raditi sistematski na svakih šest meseci. Pored pregleda dojki obavezno se pregledaju pazušne jame i regije iznad i ispod ključne kosti, jer su to mesta za otkrivanje uvećanih limfnih žlezda. Pregled je najbolje obaviti 10-14 dana od početka menstruacije.
Ultrazvuk abdomena (male karlice za žene i prostate za muškarce)
Ultrazvuk abdomena (trbušnih organa) je metod snimanja kojim se dobijaju slike unutrašnjosti ljudskog tela. Ultrazvuk abdomena I male karlice je jedna od osnovnih dijagnostičkih metoda u savremenoj medicini koja pruža dragocene informacije o stanju unutrašnjih organa stomaka: žučne kese i žučnih puteva, pankreasa (gušterače), slezine, bubrega, nadbubrežnih žlezda, aorta i periaortalni prostor, mokraćna bešika, prostata, materica i jajnici.
Priprema
Da bi se obavio pregled, pacijent ne treba da jede šest do osam sati pre pregleda, a dva časa pre pregleda treba da popije tri do četiri čaše vode, da ne mokri i da na pregled dođe sa punom bešikom. U hitnim slučajevima, radi se pregled bez pripreme.
Pregled se radi kod: bolova u trbuhu, promena i oboljenja na jetri, upala i promena na žučnoj kesi i bubrezima, smetnji pri mokrenju i pojave krvi u mokraći, nekih zaraznih oboljenja, svih drugih stanja prema proceni lekara.

Egzakta medika zavod

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Ulica 22.oktobra 16, Zemun

011/219-00-59
065/261-55-44
011/261-55-44