Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1490 din za color doppler nogu ili ruku ili vrata ili aorte, u poliklinici DR Rončević na Vračaru!

1490 din.

Cena Popust Ušteda
2500 din. 40.4% 1010 din.

Ponuda se završava u:

2017-10-29
18:56:24

Ukupno 10 naručeno

1 2 3

Kolor dopler krvnih sudova se najčešće koristi za pregled srca, krvnih sudova vrata, glave (transkranijalni Doppler- TCD), nogu, male karlice, ruku, bubrežnih krvnih sudova, krvnih sudova portnog sistema, abdominalne (stomačne) aorte i njenih glavnih grana... Ova dijagnostička metoda se primenjuje i za procenu cirkulacije u različitim organima i tkivima, kao i za otkrivanje prisustva patološke cirkulacije u različitim promenama .

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata color doppler nogu ili ruku ili vrata ili aorte
- Jedna osoba može da kupiviše kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Termin zakazivati nakon dobijanja kupona.
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom naloguMoj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08 - 20 h, subota 08 - 15 h
- Obavezno je zakazivanje unapred putem tel (dostupan na kuponu)
- Kuponi važe do 20.11.2017.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.

COLOR DOPPLER JE PRIMARNA I BEZBOLNA DIJAGNOSTIČKA METODA koja daje prikaz stanja krvnih sudova i protok kroz krvne sudove. COLOR DOPPLER  detektuje suženja, proširenja (aneurizme), prisustvo plakova (naslaga) na krvnim sudovima kao i tromboze i druge anomalije. Kada su krvni sudovi u pitanju, postoji mnogo faktora koji utiču na njihov rad - pre svega: nezdrava ishrana, gojaznost, pušenje ili nedovoljno sna, genetske predispozicije...Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak.
Već dugi niz godina poliklinika insistira na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta njihovog rada.
 

Poliklinika DR Rončević

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Baba Višnjina 37, Vračar

Rad. vreme: 8-20h, subotom 8-15 h