Današnja ponuda: Paket 4000 din: ginekološki pregled, UZ, kolposkopija,PAPA,VS + UZ dojki, laboratorija, UZ abdomena, štitnjače i donjeg stomaka!

4000 din.

Cena Popust Ušteda
22000 din. 81.82% 18000 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 50minuta

40 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ponuda obuhvata kompletan ginekološki pregled sa ginekološkim ultrazvukom, kolposkopijom, Papanikolau i testom VS, ultrazvuk dojki, analizu krvne slike i urina + 3 ultrazvučna pregleda: štitaste žlezde, abdomena i donjeg dela stomaka - mokraćna bešika! Drage dame iskoristite promo cenu kompletnog sistmatskog pregleda i proverite svoje zdravlje u Poliklinici Gracia medika u centru grada!

Detalji ponude

- Mega paket za dame obuhvata:
1. Pregled lekara specijaliste ginekologa
2. Ginekološki ultrazvuk
3. Papanicolau test sa VS
4. Kolposkopija
5. Ultrazvuk dojki
6. Urin sa sedimentom i kompletna krvna slika
7. Ultrazvučni pregled štitaste žlezde,
8. Ultrazvučni pregled abdomena i
9. Ultrazvučni pregled donjeg dela stomaka - mokraćna bešika
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011/328-5140, 011/328-5145,060/441-43-50 ili 060/441-43-53
- Lokacija poliklinike Gracia Medika: Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka)
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupone možete iskoristiti do 20.03.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!

   

Poliklinika Gracia Medika
Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka), Beograd
328 51 40, 328 51 45, 060/441-43-50
email: office@graciamedika.rs

 
 

Sistematski pregledi - preventiva!

Tek svaka peta žena u Srbiji ide na redovne preglede kod ginekologa. Većina odlazi samo kada ima tegobe ili kada se u neposrednoj okolini, porodici ili na radnom mestu, desi da neka od njihovih rođaka ili prijateljica otkrije da je bolesna. Ne dozvolite da se to desi i Vama jer znate kako kažu: „Bolje sprečiti nego lečiti!“ Gracia Medika Vam kvalitetnu ginekološku uslugu vrhunskim aparatima i savremenim medicinskim uređajima, čineći ginekološki pregled bezbolnim, bezopasnim i pouzdanim!
Iskoristite promo cenu kompletnog sistmatskog pregleda i proverite svoje zdravlje u Poliklinici Gracia medika u samom centru grada! Ponuda obuhvata Ponuda obuhvata kompletan ginekološki pregled sa ginekološkim ultrazvukom, kolposkopijom, Papanikolau i testom VS, ultrazvuk dojki, kompletnu krvnu sliku i analizu urina + 3 ultrazvučna pregleda: štitaste žlezde, abdomena i male karlice!

Poliklinika Gracia Medika je specijalizovana u oblastima Opšte i Estetske hirurgije, Ginekologije, Fizijatrije, kao i u Oftalmologiji i svim granama Interne medicine(Kardiologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Pulmologija, Nefrologija…) Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u Poliklinici. Ponosna na svoj tim lekara, kojima je etika prvo načelo u postupanju sa pacijentom. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi  lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu.
Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u centru grada, lako dostupna iz svih delova grada.

Poliklinika Gracia Medika

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Koče Popovića 7 (bivša Zagrebačka) u blizini Ekonomskog fakulteta i Glavne autobuske stanice

060 441-4350, 060 4414353, 011 328 5140, 011 328 5145