Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 590 din za 800 g MEŠANOG MESA (pileći batak,file,belo meso,vešalica,ćevapi,kobasica) + 2 supe i 2 dezerta!

590 din.

Cena Popust Ušteda
1560 din. 62.18% 970 din.

Ponuda se završava u:

2017-11-20
00:00:00

Ukupno 28 naručeno

1 2 3

U restoranu Konoba Akustik na Dorćolu uživaćete kako u daleko čuvenim specijalitetima kuhinje, dobrom roštilju tako i u sjajnoj atmosferi, muzici i etno ambijentu! Sjajna klopa i ova ponuda na neverovatnom popustu su ono što ne treba propustiti, povedite drugaricu, voljenu osobu, drago društvo u Konobu akustik i uživajte!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata mešano mesa za dve osobe (pileći batak, pileći file, pileće belo meso, svinjska vešalica, ćevapi, kobasica) + 2 supe + 2 dezerta
- Jedan kupon važi za dve osobe
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je sa sobom poneti odštampan kupon!
- Obavezna rezervacija telefonom jedan dan ranije
- Lokacija restorana: Cara Dušana 13, Dorćol
- Kupone možete iskoristiti do 30.12.2017.

Provedite nezaboravne trenutke sa prijateljima u restoranu Konoba Akustik na Dorćolu u samom srcu starog Beograda. Konoba Akustik će Vam svojim enterijerom pružiti nezaboravno putovanje kroz vreme i nezaboravan užitak kakav su imale stare Beogradske kafane.

 

"Konoba Akustik" pored savršene atmosfere, u svojoj ponudi ima širok izbor domaćih jela, kao i jela sa roštilja. Njihovo prijatno i uslužno osoblje i izuzetno opuštena i prijatna atmosfera će učiniti da se osećate kao kod kuće!  Vas Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise Srbije!

 

Konoba akustik restoran

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Cara Dušana 13, Dorćol

064 5137828

Ukoliko nije drugačije navedeno u detaljima ponude, petkom i subotom kuponi se mogu koristiti do 20h!