Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 700 din dijagnostikovanje OSTEOPOROZE - provera gustine koštane mase (osteodenzitometrija) uz preporuku lečenja, SB medic!

700 din.

Cena Popust Ušteda
2000 din. 65% 1300 din.

Ponuda se završava u:

2017-11-28
00:00:00

Ukupno 40 naručeno

1 2 3

Osteodenzitometrija je pouzdan način da otkrijete kvalitet koštane gustine i reagujete na vreme. Reč je o oboljenju koje ne daje nikakve znake, dok ne dođe do jačih bolova ili otoka u zglobovima a u daljoj fazi preloma kostiju koji se tada dešava i pri  najuobičajenijim aktivnostima. Istraživanja pokazuju da svaka druga žena preko 50 godina ima ovo oboljenje. S obzirom na to da pregled traje veoma kratko, više nemate izgovor da ne proverite svoje zdravlje.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje proveru gustine koštane mase (osteodenzitometriju) uz preporuku lečenja
Jedna osoba može da kupi više kupona, za sebe ili za drugu osobu
- Jedan kupon važi za jednu osobu

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Pregled zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Zakazivanje nekoliko dana unapred na telefone: 011/344-8684, 063/353-978
- Lokacija ordinacije: Svetog Save 28/3, Vračar
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen!
- Kupone možete iskoristiti do 30.12.2017.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorićenim!

   
  
Internistička specijalistička ordinacija SB medic
Svetog Save 28/3
011/344-8684, 063/353-978

Osteodenzitometrija je pouzdan način da otkrijete kvalitet koštane gustine i reagujete na vreme. Reč je o oboljenju koje ne daje nikakve znake, dok ne dođe do jačih bolova ili otoka u zglobovima a u daljoj fazi preloma kostiju koji se tada dešava i pri  najuobičajenijim aktivnostima.
Istraživanja pokazuju da svaka druga žena preko 50 godina ima ovo oboljenje. S obzirom na to da pregled traje veoma kratko, više nemate izgovor da ne proverite svoje zdravlje.
Internistička specijalistička ordinacija SB medic nalazi se u samom centru grada, na Vračaru! Preglede obavlja stručni tim lekara iz oblasti interne medicine. Obavljaju internističke preglede koji podrazumevaju: anamnezu, fizikalni pregled, merenje krvnog pritiske, EKG, ultrazvučni pregled i dijagnostiku, predlog laboratorije i određivanje  terapije prema potrebi. Pored toga, rade i spirometriju i osteodenzitometrija. Proverite svoje zdravlje!

SB Medic specijalistička internistička ordinacija

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Svetog Save 28/3

011/344-8684

063/353-978