Današnja ponuda: Samo 2500 din. 12-kanalni HOLTER EKG 24 časa u Poliklinici Dr. Rončević na Vračaru! Praćenje rada srca tokom 24 sata!

2500 din.

Cena Popust Ušteda
5000 din. 50% 2500 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 38minuta

7 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Dvanaestokanalni holter je bolja verzija od običnog trokanalnog holtera jer obezbeđuje veću pouzdanost rezultata što omogućava adekvatan izbor metode i načina lečenja pacijenta.

Detalji ponude

ginekolog euromedic
- Ponuda obuhvata dvanaestokanalni holter EKG 24 časa
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Termin zakazivati nakon dobijanja kupona.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08 - 20 h, subota 08 - 15 h
- Obavezno je zakazivanje unapred putem tel (dostupan na kuponu)
- Kuponi važe do 20.03.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.

Holter EKG-24H – Je uređaj koji registruje rad srca u toku 24h i predstavlja nezaobilaznu dijagnostičku metodu kojom saznajemo da li ima poremećaja u radu srca i ako ima koliki je broj i koje vrste taj poremećaj.
Dvanaestokanalni holter je bolja verzija od običnog trokanalnog holtera jer obezbeđuje veću pouzdanost rezultata što omogućava adekvatan izbor metode i načina lečenja pacijenta.


Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak.
Već dugi niz godina poliklinika insistira na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta njihovog rada.
 

Poliklinika DR Rončević

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Baba Višnjina 37, Vračar

Rad. vreme: 8-20h, subotom 8-15 h