Današnja ponuda: Samo 3790 din kompletan pregled urologa + tumor marker za prostatu PSA + urološki ultrazvuk i doppler testisa, Rončević Vračar!

3790 din.

Cena Popust Ušteda
12000 din. 68.42% 8210 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 26minuta

11 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ovaj je paket namenjen je muškarcima koji vode računa o preventivi i kontroli svog zdravlja - sve češće su bolesti prostate kod muškaraca koje se redovnim pregledima mogu sprečiti i kontrolisati. Poliklinika Dr Rončević u srcu Vračara je ustanova specijalizovana za ultrazvučnu i color doppler dijagnostiku sa vrhunskim timom stručnjaka i najsavremenijom aparaturnom tehnologijom!

Detalji ponude

ginekolog euromedic
- Ponuda obuhvata kompletan urološki pregled sa dijagnostikom i tumor markerom, koji uključuje:
* PREGLED SPECIJALISTE UROLOGA
* UROLOŠKI ULTRAZVUK- prostate, bubrega, mokraćnih kanala i bešike
* COLOR DOPPLER TESTISA
* TUMOR MARKER ZA PROSTATU PSA
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu
- Termin zakazivati nakon dobijanja kupona.

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08 - 20 h, subota 08 - 15 h
- Obavezno je zakazivanje unapred putem tel (dostupan na kuponu)
- Kuponi važe do 20.03.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.

Razne upale, infekcije i problemi sa urotraktom i bubrezima spadaju u najčešće urološke probleme. Ako imate učestalo mokrenje, peckanje ili bol u donjem delu stomaka, onda Vam je hitno  potreban urološki pregled, a ako vodite računa o svojim bubrezima, urotraktu, prostati onda ćete povremeno i bez simptoma uraditi ovaj važan sistematski urološki pregled.
Uključuje detaljan pregled specijaliste urologije, urološki ultravuk - prostate, bubrega, mokraćnih kanala i bešike, color doppler testisa i tumor marker za prostatu PSA.
Pregled obavlja klinički lekar, specijalista urologije, na najsavremenijem digitalnom ultrazvučnom color doppler aparatu uz mogućnost prezentiranja eventualnih promena u 3D, 4D projekciji.
Ultrazvučna dijagnostika je danas nezamenjiva dijagnostička metoda u prevenciji i ranom otkrivanju obolenja. To je apsolutno bezbedna i neškodljiva dijagnostička metoda i kao takva je prva i najrasprostranjenija u medicinskoj praksi, a ultrazvuk sa color dopplerom je savremenija i preciznija dijagnostička metoda.
 

Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak.
Već dugi niz godina poliklinika insistira na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta njihovog rada.
 

Poliklinika DR Rončević

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Baba Višnjina 37, Vračar

Rad. vreme: 8-20h, subotom 8-15 h