Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1999 din PAKET BRISEVA: vaginalni, cervikalni, bakterijska vaginoza, bris na bakterije Mycroplasma, Ureaplasma, Chlamidia!

1999 din.

Cena Popust Ušteda
5200 din. 61.56% 3201 din.

Ponuda se završava u:

2018-02-20
00:00:05

Ukupno 35 naručeno

1 2 3

Vrlo često ni sami nismo svesni sitnih nedostataka što se našeg zdravlja tiče. Na sreću, obično su te sitnice bezazlene, ali da bi takvim i ostale, najbolje bi bilo da ih redovno kontolišete, jer mnogi od potencijalnih zdravstenih problema nikada i ne postanu problemi baš zbog toga što smo blagovremeno reagovali. Odvojte malo vremena da uradite analize na ove sve češće prisutne bakterije koje mogu izazvati manje i veće nelagodnosti i probleme.

Detalji ponude

Elisa lab
- Ponuda obuhvatan paket briseva za žene - vaginalni bris, cevikalni bris, bakterijska vaginoza, bris na bakterije: Mycroplasma, Ureaplasma, Chlamidia!
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati po dobijanju kupona!
- Kupone možete iskoristiti zakazati unapred na tel: 060/3349-868.
Uzimanje uzoraka vrši se svim radnim danima!
- Radno vreme laboratorije: ponedeljak - petak od 7 do 20h, subota od 8 do 15h, nedeljom ne radi
- Kupon se može iskoristiti do 30.03.2018. godine
- Lokacija: Drinčićeva 21, Stari grad (u neposrednoj blizini doma zdravlja)
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

Talija mikro lab
Drinčićeva 21 (u blizini doma zdravlja Stari grad)
064/ 020 6950


Redovna kontrola je najvažnija! Odvojte malo vremena, da uz redovne sistematske preglede uradite analize na ove sve češće prisutne bakterije koje mogu izazvati od manjih nelagodnosti (peckanje, svrab,  pojačan sekret, neprijatan miris) do većih problema (infekcija) pa čak i uzrokovati trajni sterilitet! 

TALIJA mikro lab

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Drinčićeva 21

060/ 33 49 868