Današnja ponuda: Samo 690 din kompletan servis PC i LAPTOP računara (reinstalacija sistema, čišćenje, zamena paste, instalacija programa...)

690 din.

Cena Popust Ušteda
3000 din. 77% 2310 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 46minuta
  • 55sekundi

20 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ne radi vam računar kako je radio kad ste ga kupili, vratite mu stari sjaj za simboličnu sumu. Možete da sredite svoj PC ili LAPTOP RAČUNAR uz ponudu koja uključuje: dijagnostiku kvara, reinstalaciju sistema, instalaciju drajvera, čišćenje od prašine i virusa-malwera-spaywera, menjanje termalne paste na procesoru i grafičkoj kartici, instalaciju programa po vašoj želji, optimizaciju-podešavanje operativnog sistema. Prepustite profesionalcima da srede vaš računar, Smart S servis je tu za vas!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata kompletan servis laptop ili desktop računara koji podrazumeva: dijagnostiku kvara, reinstalaciju sistema, instalaciju drajvera, čišćenje od prašine i virusa-malwera-spaywera, menjanje termalne paste na procesoru i grafičkoj kartici, instalaciju programa po vašoj želji, optimizaciju-podešavanje operativnog sistema.
- Kupon važi za jednu osobu, odnosno jedan laptop ili desktop računar
- Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon se može pokloniti.
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018. god.
Po dobijanju kupona potrebno je telefonom najaviti svoj dolazak
- Kontakt telefon: 064/036-0361
- Radno vreme:

- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom naloguMoj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.

 

Da li ste znali da je najveći broj kvarova na matičnim pločama laptop i desktop računara uzrokovan neredovnim čišćenjem od prašine i pregrevanjem računara?! Ono što ga može dodatno usporiti ili ometati rad na njemu su i virusi koje pokupite dok surfujete po Internetu.
Ukoliko se Vaš računar dok radi sporije ili se čuje glasnije nego kada ste ga kupili, izbacuje topao vazduh ili se pregreva, blokira u radu, izbacuje Vam razne poruke - to je znak da mu je hitno potrebna instalacija novog operativnog sistema i servis! Servisiranje će produžiti vek i znatno poboljšati rad Vašeg računara! Servisirajte svoj računar i uživajte dok radite na njemu!
Sredite svoj PC ili LAPTOP RAČUNAR uz ponudu koja uključuje: dijagnostiku kvara, reinstalaciju sistema, instalaciju drajvera, čišćenje od prašine i virusa-malwera-spaywera, menjanje termalne paste na procesoru i grafičkoj kartici, instalaciju programa po vašoj želji, optimizaciju-podešavanje operativnog sistema. Prepustite profesionalcima da srede vaš računar, Smart S servis je tu za vas!

Smart S, servis računara

Požeška 164

064/036-0361