Današnja ponuda: Samo 3000 din za PROŠIRENI urološki pregled sa 3 ultrazvučna pregleda (genitourinarnog trakta, abdomena i testisa) Nestorov!

3000 din.

Cena Popust Ušteda
11700 din. 74.36% 8700 din.

Preostalo vreme

  • 5dana
  • 21sati
  • 47minuta

6 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Dragi muškarci, Zlatna ribica i Ordinacija dr Nestorov pripremili su za Vas prošireni urološki pregled sa 3 ultrazvučna pregleda uz odličan popust - po ceni od 2.500 dinara. Prošireni pregled urologa daje informacije o stanju organa i izvan samog urinarnog trakta, poput jetre, pankreasa, žučne kese, aorte ili testisa. Cena kompleta pregleda je snižena čitavih 74% kako bi što više ljudi moglo da je priušti.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje kompletan (prošireni) urološki pregled sa ultrazvukom genitourinarnog trakta, abdomena i testisa.
Ponuda obuhvata:
• Pregled urologa sa palpatornim pregledom prostate i testisa
• Utrazvučni pregled genitourinarnog trakta: bubrezi, ureteri, mokraćna bešika, prostata
• Utrazvučni pregled abdomena: jetra, slezina, žučna kesa, pankreas, trbušna aorta, limfne žlezde u abdomenu
• Utrazvučni pregled skrotuma (testisa i adneksa)
• Ekspertski izveštaj za svaki od navedenih pregleda
Sve navedene preglede obavljaju iskusni specijalisti urologije.
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona neophodno je zakazati pregled najmanje 3 radna dana unapred na telefone: 011/396-0659, 061/ 619-3228, ili putem e-maila na m.nestorov@drnestorov.rs
- Rok iskoristivosti kupona: do 30.01.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.
- Lokacija: Vojvode Vlahovića 2, naselje Braće Jerković, Voždovac
- Ordinacija raspolaže sopstvenim parknigom.

  
 

Ovaj pregled preporučuje se svim muškarcima starijim od 18 godina, a pregled prostate obavezan je za sve muškarce nakon 40 godina života zbog ranog otkrivanja tumora i raka prostate. Ovaj pregled mogu obaviti i žene pogotovo ako imaju bilo kakvih uroloških problema.
Benigna hiperplazija prostate (BHP) je nemaligni, prekomerni rast ćelija prostate. Kako se hiperplazija razvija, tako se uretra sužava što dovodi do velikog broja neugodnih i uznemirujućih simptoma.
Učestalost BHP povećava se s godinama, ali ODREĐENI STEPEN BHP prisutan je u 80% MUŠKARACA STARIJIH OD 40 GODINA, a ta se brojka povećava na 95% muškaraca starijih od 80 godina.
Rak prostate je vodeći zdravstveni problem kod muškaraca u Evropi i svetu, a u Srbiji je na 3. mestu po učestalosti. Zdravstvenim prosvećivanjem, preventivnim pregledima i drugim merama prevencije bolest se može otkriti na vreme i blagovremenom terapijom se mogu prevenirati posledice ove bolesti. Zahvata uglavnom stariju populaciju preko 65 godina i ima sporiji tok. Posljednjih decenija je u stalnom porastu.

Lekarska ordinacija Dr NESTOROV

Vojvode Vlahovića 2, naselje Braće Jerković, Voždovac

011/396-0659

060/ 619-3228