Današnja ponuda: Samo 3.000 din 24h Holter EKG-a (12-kanalni) + detaljan izveštaj i analiza rezultata uz garanciju validnosti rezultata, Nestorov

3000 din.

Cena Popust Ušteda
5500 din. 45.45% 2500 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 45minuta
  • 13sekundi

5 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

24h holter EKG-a se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata, pored EKG-a i ultrazvučnog preleda. Pri tome, kvalitet signala i očitavanja rezultata najvećim delom zavisi od broja kanala (koji varira od 3 do 12). Iako za pacijenta postoji samo jedan omogućava garantovanje validnost rezultata, što u praksi znači da rezultat neće biti odbačen niti u državnim, kao ni u privatnim kardiološkim ustanovama. U suprotnom – u ordinaciju vraćaju Vaš novac.

Detalji ponude

Ponuda obuhvata:
• 24h holter EKG-a
• detaljan izveštaj sa analizom rezultata
• garancija validnosti rezultata
- Garancija rezultata podrzumeva: garanciju da rezultat neće biti odbačen niti u državnim, kao ni u privatnim kardiološkim ustanovama. U suprotnom – u ordinaciji Vam vraćaju novac.
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Pregled zakazivati nakon dobijanju kupona!
- Neophodno je zakazivanje pregleda najmanje 3 radna dana unapred na telefone: 011/396-0659, 061/619-3228, ili putem e-maila na m.nestorov@drnestorov.rs
- Na pregled poneti prethodnu medicinsku dokumentaciju i analize.
- Ordinacije raspolaže sopstvenim parkingom
- Rok iskoristivosti kupona: do 30.03.2018.
- Kupon je potrebno iskoristiti u roku koji je naveden, u suprotnom kupon će se smatratiti iskorišćenim.24h holter EKG-a se uvodi kao standardna dijagnostička procedura za lečenje kardioloških pacijenata, pored EKG-a i ultrazvučnog preleda. Pri tome, kvalitet signala i očitavanja rezultata najvećim delom zavisi od broja kanala (koji varira od 3 do 12). Iako za pacijenta postoji samo jedan omogućava garantovanje validnost rezultata, što u praksi znači da rezultat neće biti odbačen niti u državnim, kao ni u privatnim kardiološkim ustanovama. U suprotnom – u ordinaciju vraćaju Vaš novac.

  
 

Lekarska ordinacija Dr NESTOROV

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Vojvode Vlahovića 2, naselje Braće Jerković, Voždovac

011/396-0659

060/ 619-3228