Današnja ponuda: Samo 690 din 4 u 1 paket za zatezanje: radiotalasni LIFTING + LIPOLIZA + vakum + anticelulit serum u centru Hren, Oblićev venac!

690 din.

Cena Popust Ušteda
2000 din. 65.5% 1310 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 22minuta

18 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Istopite masne naslage, zategnite kožu, redukujte strije i celulit uz 4 u 1 paket za zatezanje! Uključuje radiotalasni lifting + lipoliza + vakuum + anticelulit serum! Multipolarni radiotalasi zatežu kožu, tope masne naslage, dok vakuum vrši masažu tkiva u cilju toniranja kože, bolje ishrane i limfne drenaže, odnosno odnošenja i izbacivanja produkata lipolize, uz aplikaciju anticelulit seruma. Tretman se sastoji iz aplikacije multipolarnih radiotalasa u cilju topljenja masnih naslaga, zatezanja kože, unosa aktivnih supstanci i vakuum terapije. Sve je to praćeno stimulacijom kože terapijskim svetlom (630-760nm).

Detalji ponude

Your smile
- Ponuda obuhvata radiotalasni lifting + lipoliza + vakuum + anticelulit serum 4 u 1 za jednu osobu
- Tretman traje 30 minuta. Jedan tretman se izvodi na 1 regiji po izboru (stomak, ili ruke, ili noge, ili listovi, ili leđa...).
- Više o tretmanu pročitajte u tekstu ispod. Tretmane izvode diplomirani kozmetičari visoke medicinske škole.
- Možete kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona obavezno je zakazivanje unapred na tel: 064/ 56 77 689  
- Lokacija: Obilićev Venac 18
- Kupone možete iskoristiti do 28.02.2018. godine
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 

Centar Hren
Obilićev Venac 18
064/ 56 77 689  

Koža tretirane regije postaje kvalitetnija, zateže se, dolazi do smanjenja obima, redukcije celulita i strija. Vidljive efekte daje i na mestima gde je ultrazvučna kavitacija davala slabije rezultate, zbog same građe tretirane regije i male količine naslaga i blizine koske ispod njih, kao što su kolena, regija brusa…Prednost radiotalasa: sigurno, bezbedno, neinvazivno, nehirurški, naučno zasnovana metoda, klinički testirana, nije potreban oporavak od tretmana, rezultati su vidljivi i merljivi. Tretman traje 30 minuta. Jedan tretman se izvodi na 1 regiji (stomak, ili ruke, ili noge, ili listovi, ili leđa...).  Merljive promene nastaju već od prvog tretmana. Sinteza kolagena i elastina se nastavlja tokom vremena (narednih 3-6 meseci). Rezultati liftinga traju 2 godine. Nema jo-jo efekta. Pogodan je za tretiranje svih delova tela i svih tipova kože.

Multipolarni radiotalasi zatežu kožu, tope masne naslage, dok vakuum vrši masažu tkiva u cilju toniranja kože, bolje ishrane i limfne drenaže, odnosno odnošenja i izbacivanja produkata lipolize, uz aplikaciju anticelulit seruma. Tretman se sastoji iz aplikacije multipolarnih radiotalasa u cilju topljenja masnih naslaga, zatezanja kože, unosa aktivnih supstanci i vakuum terapije. Sve je to praćeno stimulacijom kože terapijskim svetlom (630-760nm).
Multipolarni radiotalasi su inovativni sistem najnovije generacije radiotalasa u estetskoj medicini i kozmetologiji. Namenjen je svima onima koji žele momentalne efekte estetske hirurgije bez podvrgavanja operacijama. Tretman je bezbolan, bezbedan, a rezultati su momentalno vidljivi i povećavaju se vremenom. Multipolarni radiotalasni lifting je najpopularniji nehirurški tretman za mršavljenje i zatezanje kože. Deluje tako što podiže temperaturu kože na 40-45°C čime vrši aktivaciju fibroblasta, što dovodi do sinteze kolagena i elastina. U dubini se koristi fokusirana energija čime se tkivo zagreva na 60-70°C i dolazi do topljenja masnih ćelija. Tokom tretmana dolazi do kontrakcije već postojećeg kolagena čime dobijamo momentalan efekat zatezanja. Efekti se vremenom povećavaju umesto da se gube. Dolazi do intenzivnog zatezanja kože, uklanjanja celulita, boljeg tonusa, remodelizacije tretirane regije, smanjenja ožiljaka. Preporučuje se preventivno od 25. godine, a kod zrelijih koža za uklanjanje već postojećih problema.

Vakuum se koristi kako u kozmetičkim tretmanima tako i u terapijske svrhe. Deluje na krvne sudove, poboljšava mikrocirkulaciju i ubrzava detoksikaciju organizma čime dovodi do razgradnje celulita, zatezanja kože, kao i smanjenja spazma u mišićima i bolova koji ih prate. Programi su kompjuterizovani i prilagođeni svakoj regiji ponaosob. Njima se vrši endomasaža odizanjem kože od potkožnog tkiva, čime pospešujemo prokrvljenost kožnih struktura od unutra ka spolja, što snažno poboljšava elastičnost i čvrstoću tretirane regije. Limfnom drenažom dobijamo izbacivanje otrovnih materija. Mikrocirkulacija ubrzava regeneraciju kože, što dovodi do redukcije ožiljaka i strija. Povećava se imunitet i smanjuje mišićna napetost. Može se koristiti  za razbijanje masnih naslaga, intenzivno zatezanje kože, oslobađanje od celulita ili bolova. Dovodi do: bolje kapilarne cirkulacije, veće snabdevenosti kiseonikom čime se ubrzava topljenje masnih naslaga, boljeg protoka tečnosti, povećanja metabolizma, povećanja hranjivih materija u tkivu i drenaže štetnih, bolje stimulacije imunološkog sistema. Treba povećati unos vode zbog bolje hidratacije tkiva i lakšeg izbacivanja štetnih materija iz organizma. Namenjen je kako ženama, tako i muškarcima.

Centar za negu i održavanje lica i tela HREN

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Obilićev Venac 18

064/ 5677-689

Radno vreme:  od ponedeljka do petka 10-21h; subotom od 10 - 15h