Današnja ponuda: Samo 450 din. za sat vremena kuglanja za celo društvo (do 6 osoba) radnim danima do 17h, Žabac bowling Zemun!

450 din.

Cena Popust Ušteda
960 din. 53.12% 510 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 26minuta

19 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Zabavite se sa društvom ili porodicom kuglajući u sjajnom ambijentu kuglane Žabac u SC Pinki! Zagarantovano dobar provod, puno smeha i gegova, prilika za buđenje takmičarskog duha, kao i usavršavanje oštrog oka i spretne ruke :) Zabacite se kuglajući uz piće i gricke u koktel baru. Pravila i bacanje kugle savladaćete posle par poteza, ostaje vam samo da nanišanite i zamahnete!

Detalji ponude

- Kupon važi za sat vremena kuglanja u terminima: radnim danima u terminima do 17h
- Jedan kupon važi za jedan sat kuglanja i maksimum 6 osoba
- Napomena: Potrebno je doneti čistu obuću, u suprotnom može se iznajmiti uz doplatu od 50 din!

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Jedna osoba može kupiti više kupona,
- Obavezno zakazivanje na tel: 011/377-1612
- Kupone možete iskoristiti odmah po dobijanju kupona a zakazivanje termina je moguće do 30.03.2018.
- Kupon ne važi za team building i proslave!

Istorijat bowlinga

Bowling, kako ga mi danas poznajemo, nije toliko star sport. Nesumljivo je da je nastao od kuglanja. Prema istorijskim činjenicama, u jednom egipatskom grobu, koji datira oko 5200 godine p.n.e, pronađena je primitivna verzija čunjeva i kugli. Takođe, jedno antičko otkriće bilo je polinezijska igra „Ula Maika“ koja se sastojala od čunjeva i kamenih kugli. Cilj ove igre bio je da se sa daljine od 18m pogode čunjevi. I danas se u Bowlingu gađa sa te razdaljine.

„Žabac Bowling”

Vam nudi high tech opremljenu halu, očekuje Vas sedam savršeno opremljenih staza, od kojih su dve prilagodene i za najmlađe posetioce. Svaka staza ima svoj separe, tako da možete opušteno da popijete piće dok Vaši prijatelji bacaju. Na raspolaganju Vam je i koktel bar sa velikim izborom pića.
"Strike!"

Žabac bowling klub

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Gradski park 2, KSC „Pinki“, Zemun, 011/377-1612

Radno vreme: pon-petak od 12h-00h, vikend 12h-01h


Прикажи већу мапу