Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 250 din KUPON 1 noćenje + doručak Uvac- Sopoćani- Đurđevi Stupovi! Termin 14.10.2017. Lavli travel!

250 din.

Cena Popust Ušteda
500 din. 50% 250 din.

Ponuda se završava u:

2017-10-14
00:00:00

Ukupno 7 naručeno

1 2 3

Uz kupljeni kupon cena apartmana iznosi 3100 din a hotela 4100 din i plaća se u agenciji uz priloženi kupon.
Kanjon reke Uvac se smatra za jedno od najlepših mesta u Srbiji. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji, između planina Javor i Zlatar, poznat je po svojim uklještenim meandrima. Takođe, ovo je jedno od poslednjih staništa beloglavog supa, predivne ptice koja je gotovo izumrla. Deo klisure reke Uvac, površine 2 543 hektara, je 1971. godine proglašen za Specijalni rezervat prirode Uvac. Nalazi se na nadmorskoj visini od 902 do 1276 metara. 

Detalji ponude

angel
- Ponuda važi za 1 noćenje sa doručkom Uvac- Sopoćani- Đurđevi Stupovi!
- Uz kupljeni kupon cena apartmana iznosi 3100 din a hotela 4100 din  i plaća se u agenciji uz priloženi kupon.
- Ponuđeni termin putovanja: 14.10.2017.
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- REZERVACIJA: odmah po dobijanju kupona, izvrsite rezervaciju mesta slanjem kupona i podataka putnika (ime i prezime, broj pasoša, matični broj i mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija ce vam poslati odgovor na rezervaciju
- Kupon važi do poslednjeg termina putovanja 14.10.2017.
- Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti.

- PROGRAM PUTOVANJA:
1.DAN- BEOGRAD-ĐURĐEVI STUPOVI-SOPOĆANI-SJENICA
Polazak iz Beograda oko 06:00h sa parkinga kod Sava Centra. Vožnja  preko Gornjeg Milanovca, Kraljeva  uz kraću pauzu radi odmora i osveženja do manastira Đurđevi Stupovi. Obilazak manastira. Nastavak putovanja preko Novog Pazara do manastira Sopoćana. Obilazak manastira. Nakon obilaska, nastavak putovanja do Sjenice. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

2.DAN- SJENICA-UVAC-BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela/apartmana i odlazak na Sjeničko (Uvačko) jezero, gde nas čekaju ljubazni domaćini. Napuštanje autobusa. Odlazak do kampa odakle krećemo vožnju čamcima i posetu Ledene pećine. Splavarenje Uvačkim jezerom u dužini od oko 12-13 km, posmatranje beloglavih supova i drugih ptica na gnezdima i u letu. Obilazak pećine u dužini od oko 700 metara. Slobodno vreme- fakultativno odlazak do vidikovca Molitva odakle se pruža spektakularni pogled na kanjon Uvca- Po povratku slobodno vreme za odmor, šetnju, ručak u prirodi. Mogućnost kupovine domaćih proizvoda (sir, kajmak, paprika u pavlaci, sudžuk, med...). Polazak u popodnevnim satima. Dolazak na mesto polaska oko ponoći.


U cenu aranžmana su uračunati:
• prevoz turističkim autobusom 16 do 90 sedišta na datoj relaciji (AC, CD-DVD oprema)
• smeštaj u izabranom objektu ( hotelu  ili apartmanima i sobama) u 1/2 i 1/3 sobama na bazi noćenja sa doručkom.
• turistički pratilac puta za sve vreme izleta
• Obilaske prema programu
• Troškovi organizacije putovanja
 
U cenu aranžmana nisu uračunati:
• vožnju čamcima  i ulaznicu za pećinu 1.250,00 po osobi
• ručak u prirodi 600,00 dinara
• fakultativni odlazak na vidikovac 700,00 dinara
• dolata za 1/1 sobu 1000.00 dinara
• Individualne troškove

Uslovi plaćanja:
 Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti na dan plaćanja po prodajnom kursu Banke Intese.

Odmah po dobijanju kupona, a najkasnije 10 dana pre željenog termina putovanja, izvršite rezervaciju mesta slanjem vaučera i podataka putnika (ime i prezime, godina rodjenja, mobilni kontakt telefon) na mail agencije info@lavli.rs. U roku od 24h agencija će vam poslati odgovor na rezervaciju.

  
Lavli Travel
Budimska 7
011/3290-988, 011/2769-188


Reka Uvac je najduža pritoka Lima. Izvire na nadmorskoj visini od 560 metara. Dužina reke Uvac iznosi oko 120 kilometara. Obzirom na to da je Uvac planinska reka, njen hidroenergetski potencijal je iskorišćen formiranjem tri brane, samim tim i tri veštačka jezera. To su Zlatarsko jezero ili Kokin Brod, Sjeničko ili Uvačko jezero i Radoinjsko jezero. Obale klisure reke Uvac krase šume omorike, breze, brojne livade, proplanci…
Velika pažnja je usmerena na Zlatarsko jezero, koje je nastalo šezdesetih godina prošlog veka. Brana koja je izgrađena je najveća zemljana brana u Evropi. Nivo vode Zlatarskog jezera dostiže i do 45 metara. Ono što Zlatarsko jezero čini jedinstvenim su čuveni meandri reke Uvac. Reka se vijugavo probija kroz krečnjačke stene, formirajući izgled pravog lavirinta. Meandri reke Uvac prostiru se sve do Radoinjskog jezera. Zanimljivo je to što u ovom delu svog toka, reka Uvac ima karakterističnu zelenu boju. Takođe, na obalama Zlatarskog jezera se nalazi najveće prirodno stanište beloglavog supa na celom Balkanu. Beloglavi sup je simbol kanjona reke Uvac. Pre dvadeset godina ova retka vrsta je bila pred izumiranjem. Ovaj nebeski kralj koji ima raspon krila od 2,7 metara, od davnina krasi grb Srbije. Potpuno uživanje pogleda na meandre reke Uvac omogućava dolazak na vidikovac Molitva.
Do skora je Uvac krio jednu veliku tajnu. Meštani ovog kraja su bili upoznati sa dve pećine, Ledničkom i Ušačkom. Brojnim istraživanjima koja su obavili vrsni speleolozi je ustanovljeno da je u krečnjačkim stenama prisutan jedan izuzetan prirodni fenomen. Radi se o pećinskom sistemu dugom više od 6 kilometara. Ušačka i Lednička pećina su povezane mnogobrojnim kanalima i dvoranama koje su ukrašene prelepim pećinskim nakitom. Na izlazu iz Ušačkog sistema se nalazi savršeno mesto za kampovanje.
Kanjon reke Uvac za svakog ljubitelja prirode nudi po nešto. Bilo da se radi o ribolovu, planinarenju, kampovanju ili biciklizmu, kanjon Uvca je jedna od top turističkih atrakcija Srbije.
Specijalni rezervat prirode “ Uvac” je prirodno dobro od izuzetnog značaja. Nalazi se u jugozapadnoj Srbiji u okviru Starovlaško-raške visije. Okružen je planinama Zlatar, Murtenica, Čemernica, Javor i Jadovnik. Zahvata površinu od 7453 hektara. Oko 2/3 rezervata se nalazi na teritoriji opštine Nova Varoš, dok se 1/3 trećina nalazi na teritoriji opštine Sjenica. Centralnu morfološku celinu rezervata predstavlja kanjonska dolina reke Uvac sa dolinama njenih pritoka. Posebna vrednost kanjonskih delova doline su uklješteni meandri. Rtovi mendra u okolini sela Lopiže imaju relativnu visinu od oko 100m.
Ledena pećina je veoma bogata pećinskim nakitom. Po obilju nakita ističu se prve tri dvorane Ledene pećine, deo Četvrte dvorane i Zapadna galerija. Najzastupljenija forma nakita su stubovi. Prostire se između kraja kaala sa stubovima, koji pripada Bezdani, i ulaza (u Ledenu pećinu) u kanjonu Uvca.
Beloglavi sup je naša najveća ptica sa rasponom krila oko 2.80 m i prosečnom težinom od 7,5-8,5 kg, a može dostići i 11kg težinom.

ĐURĐEVI STUPOVI -Manastir Svetog Đorđa u Rasu, poznatiji kao manastir Đurđevi Stupovi kod Novog Pazara je jedinstven spomenik srpske kulture, duhovnosti i umetnosti. Manastir Đurđevi Stupovi je vezan za dve monumentalne srednjovekovne kule-zvonika, koje su se u prošlosti nalazile na njegovom pročelju. Manastir Đurđevi Stupovi u Rasu je jedan od najstarijih manastira Srbije. Manastir Đurđevi Stupovi dominira sa pošumljenog uzvišenja iznad Novog Pazara i od vajkada je mesto je izuzetne duhovnosti, gde je od 11. do 14. veka bilo sedište srpske srednjovekovne države.

MANASTIR SOPOĆANI, posvećen Svetoj Trojici, podigao je srpski kralj Stefan Uroš I (1243-1276) nedaleko od izvora reke Raške, na 17 kilometara od Novog Pazara. Zadužbina trećeg sina kralja Stefana Prvovenčanog svojom veličinom i lepotom nadmašuje sve do tada izgrađene srpske crkve.Freske manastira Sopoćani su pravo remek-delo umetnosti, što je mnogo godina kasnije Sopoćanima donelo svetsku slavu. Danas je ovo jedan od najznačajnijih srpskih kulturnih spomenika, koji je 1979. godine uvršćen na listu svetske baštine UNESCO.
 Više informacija na sajtu www.uvac.org
Ponuda podrazumeva Kompletno pranje automobila (spolja, unutra i odozdo) uz GRATIS espresso kafu
- Jedna osoba može kupiti  više kupona
- Termin zakazivati tek po dobijanju kupona
- Obavezno je zakazivanje 2 dana unapred, tel. 065/518-3801
- Lokacija perionice Tošin bunar 234g
- Kupone možete iskoristiti do 30.09.2017. god.
- Termini se zakazuju u sledećem radnom vremenu: 09 - 20h
- Za džipove i kombi vozila neophodna su Vam 2 kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, potvrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.  

Ponudom je obuhvaćeno:

-kompletno pranje vozila spolja
-kompletno čišćenje vozila iznutra
-pranje automobila odozdo
-brisanje prašine, usisavanje, brisanje stakla
-tretiranje tečnim voskom
-pranje guma
-puškiranje, ispiranje
-tečni osveživač za kola
-Gratis Espresso u caffe Magnum
Autoperionica Magnum
Tošin bunar 234g

Telefon: 065/518-3801
www.autoperionicamagnum.com

Čist automobil pokazuje puno toga o njegovom vlasniku i zato nemojte dopustiti da vaše vozilo pokvari prvi utisak o vama. Briga o čistoći enterijera automobila jednako je važna kao i briga o čistoći odeće koju nosite. Bilo da provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je jako važna.