Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 1290 din SVILENE TREPAVICE - metod nadogradnje 1 na 1, Viktorija studio kod Vuka! Za vaš zavodljiv pogled!

1290 din.

Cena Popust Ušteda
3000 din. 57% 1710 din.

Ponuda se završava u:

2017-12-25
21:15:29

Ukupno 29 naručeno

1 2 3

Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku. One se nanose posebnom tehnikom “jedan na Jedan”, što znači da se pojedinačno lepi svaka trepavica na Vašu. Zahvaljujući tome, dobijate željeni efekat bilo da je to prirodni, izraženiji ili ekstremni. Svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno povremeno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza
- Ponuda obuhvata nadogradnju svilenih trepavica metodom "1 na 1"
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Termine zakazivati nakon dobijanja kupona!
- Termin je potrebno zakazati nekoliko dana unapred (br. tel dostupan na kuponu)
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.. godine
- Lokacija: Ruzveltova 10
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!Svilene trepavice su identične prirodnim, i potpuno se razlikuju od prethodnih nadogradnji trepavica u bokorčićima. Stavljaju se direktno na dlaku. One se nanose posebnom tehnikom “jedan na Jedan”, što znači da se pojedinačno lepi svaka trepavica na Vašu. Zahvaljujući tome, dobijate željeni efekat bilo da je to prirodni, izraženiji ili ekstremni. Svilene trepavice ne otpadaju sa prirodne, nego zajedno s njom, pa je zato potrebno povremeno nadograditi novu svilenu trepavicu na novu prirodnu. U proseku je potrebno jednom mesečno dopuniti ih.                                         
 

Viktorija estetik studio
Ruzveltova 10

Viktorija estetik studio

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Ruzveltova 10

Radno vreme: Pon-Pet 10-21h, Sub 11-18h