Današnja ponuda: Samo 690 din tretman KAVITACIJE sa limfnom drenažom (60 minuta) u studiju Lady 9 u Zemunu! Rešite se masnih naslaga i celulita!

690 din.

Cena Popust Ušteda
2500 din. 72.4% 1810 din.

Preostalo vreme

 • 5sati
 • 47minuta
 • 59sekundi

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Malo ko od nas je potpuno zadovoljan svojim izgledom - celulit, opuštena koža i višak na butinama, zadnjici, bokovima i struku zadaje najviše muke. Naročito u i nakon perioda slava i praznika! Tretmani kavitacije u studiju Lady 9 u Zemunu pokazali su se kao efikasno oružje protiv ovih nesavršenosti! Aparatom se ultrazvučnim vibracijama uz limfnu drenažu efikasno razbijaju masne naslage i suvišna tečnost, a rezultati su trajni.

Detalji ponude

Ponuda obuhvata 1 tretman ultrazvučne kavitacije sa limfnom drenažom u trahanju od 60 min
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu i jedan tretman od 60 minuta
 • - Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu – Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
 • - Nakon dobijanja kupona obavezno je zakazivanje unapred putem tel: 064 484 96 97
  - Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom će se kupon smatrati iskorišćenim
  - Adresa salona: Prvomajska 2d (preko puta Maksija)
  - Kuponi se mogu koristiti do 30.01.2018.
  - Nakon ovog roka kuponi će se smatrati iskorišćenim.

  Ne propustite da se rešite pomorandžine kore, masnih naslaga na stomaku, bokovima, butinama, zadnjici na vreme!

   

  Studio Lady 9 Zemun
  064 484 96 97

  Postupak kavitacije - tretman kojim se celulit i masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvučnim talasom. Tokom tretmana dolazi do bezbolnog topljenja masnog tkiva i to je
  jedina metoda koja je alternativa hirurškoj liposukciji. Posebno je efikasna za smanjenje masnih naslaga na stomaku, kolenima, butinama, bokovima, zadnjici i rukama. Trajanje tretmana je oko 45 min. po regiji i ukoliko se ispoštuje pravilna procedura, može se očekivati gubitak masnih naslaga na stomaku od 2-4 cm po tretmanu, a na butinama od 1-2.5 cm po tretmanu. Izmereni gubitak se ne vraća, jer se uništene masne ćelije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od tzv. „jo-jo" efekta. Tretman je namenjen svim muškarcima i ženama bez obzira na godine života koji ne mogu da se reše lokalizovanih masnih naslaga  uprkos dijetama i upornom vežbanju. Ovim tretmanom može se rešiti  problem "pivskog" stomaka koji je vrlo čest kod muškaraca.
  Za vidiljvi efekat potrebno je uraditi seriju od 5 tretmana koji se rade jednom nedeljno.

  Kavitacija eliminiše i zaista štetne toksine koji se zadržavaju u ćelijama. U ove toksine spadaju otrovi, kancerogeni teški metali, toksične supstance od svarene hrane, mlečna kiselina, slobodne masne kiseline, mokraćna kiselina i potkožne masti koje se smatraju uzročnicima starenja i zamora.

  Lady 9 studio lepote

  Prvomajska 2d, Zemun

  064 484 96 97

  Radno vreme: utorak-nedelja 11-21h