Današnja ponuda: Samo 519 din leskovački uštipci, leskovačka kobasica, ćevapi i bela vešalica za dvoje + dezert restoran Konoba akustik Dorćol!

519 din.

Cena Popust Ušteda
1560 din. 66.73% 1041 din.

Preostalo vreme

  • 4dana
  • 20sati
  • 49minuta

16 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

U Konobi Akustik na Dorćolu uživaćete kako u daleko čuvenim specijalitetima kuhinje, tako i u sjajnoj atmosferi, muzici i etno ambijentu! Sjajna klopa i ova ponuda na neverovatnom popustu su ono što ne treba propustiti, povedite drugaricu, voljenu osobu, društvo u Konobu akustik i uživajte!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata obrok za dvoje: leskovački uštipci, leskovačka kobasica, ćevapi i bela vešalica za dvoje + dezert
- Jedan kupon važi za 2 osobe
- Možete kupiti više kupona za sebe ili na poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je sa sobom poneti odštampan kupon!
- Obavezna rezervacija telefonom jedan dan ranije
- Lokacija restorana: Cara Dušana 13, Dorćol
- Kupone možete iskoristiti do 30.11.2017.

Provedite nezaboravne trenutke sa prijateljima u restoranu Konoba Akustik na Dorćolu u samom srcu starog Beograda. Konoba Akustik će Vam svojim enterijerom pružiti nezaboravno putovanje kroz vreme i nezaboravan užitak kakav su imale stare Beogradske kafane.

 

"Konoba Akustik" pored savršene atmosfere, u svojoj ponudi ima širok izbor domaćih jela, kao i jela sa roštilja. Njihovo prijatno i uslužno osoblje i izuzetno opuštena i prijatna atmosfera će učiniti da se osećate kao kod kuće!  Vas Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise Srbije!

 

Konoba akustik restoran

Cara Dušana 13, Dorćol

064 5137828

Ukoliko nije drugačije navedeno u detaljima ponude, petkom i subotom kuponi se mogu koristiti do 20h!