Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 3000 din za 1 mesec (90 min 1 nedeljno) - priprema za polaganje TOEFL ili IELTS ispita, Eduka Lingua!

3000 din.

Cena Popust Ušteda
14000 din. 78.57% 11000 din.

Ponuda se završava u:

2017-12-12
16:04:40

Ukupno 4 naručeno

1 2 3

Danas je znanje engleskog jezika jedna od osnovnih stavki pri traženju posla. Za školovanje ili usavršavanje u inostranstvu, kao i nove poslovne poduhvate, od presudne važnosti je napredno znanje engleskog!Ponuda podrazumeva priprema za polaganje međunarodnog ispita po izboru - TOEFL ili IELTS - po sniženoj ceni od 3000 din za mesec dana (90 min 1 nedeljno)!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata priprema za polaganje TOEFL ili IELTS ispita u trajanju od mesec dana (90 min, 1 nedeljno, vikendom)!
- Kupon važi za jednu osobu i 1 mesec mesec dana (90 min, 1 nedeljno, vikendom)
- Celi kurs traje 3 - 4 meseca
- Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe. Kupon se može pokloniti.
- Kuponi se odobravaju u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu MojZR nalog/Moj Zlatni kupon, a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Kupon se može aktivirati do 30.01.2018.
- Trajanje kursa: Časovi su organizovani kao dvočas u trajanju od 90 min,  jedanput nedeljno vikendom i traju 3- 4 meseca.
- Nakon završetka kursa u trajanju od dva meseca polaznici dobijaju sertifikat.
Po dobijanju kupona potrebno je javiti se radi dogovora oko termina kursa. Termini održavanja nastave u dogovoru sa polaznicima
- Kontakt telefon: 062/349-140
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.
Eduka Lingua doo
Serdar Janka Vukotića 6
062/349-140
TOEFL (Test of English as a Foreign Language) je standardizovani ispit kojim se proverava nivo  znanja engleskog jezika kod studenata kojima engleski nije maternji jezik. Skoro svi americki  koledži i univerziteti postavljaju polaganje tog ispita kao osnovni preduslov za prijavljivanje  stranih studenata za upis. Osim toga, mnogi programi davanja stipendija i agencije koje izdaju  odobrenja ili potvrde služe se rezultatima sa TOEFL-a da bi procenili koliki je nivo znanja  engleskog kod prijavljenih kandidata. Test ispituje sve četiri jezičke veštine potrebne za efektnu  komunikaciju: govor, slušanje, čitanje i pisanje. Naglasak je na korišćenju engleskog jezika u  komunikativne svrhe. Polaganje ovog ispita neophodan je preduslov za upis na većinu američkih  škola i univerziteta a takođe i mnogi programi za davanje stipendija predviđaju položen TOEFL  ispit. S obzirom na promenu nivoa znanja tokom vremena, rezultati ovog međunarodnog testa  najčešće su važeći dve godine.
IELTS (International English Language Testing System) test se koristi širom sveta i vrlo je koristan pokazatelj nečijeg znanja engleskog jezika i kao takav priznat je u mnogim zemljama i od strane mnogih poslodavaca i univerziteta. IELTS je prihvaćen od strane akademskih i profesionalnih institucija širom sveta, a koristi se i kao obavezan deo imigracijskih zahteva u određenim zemljama.
Pripreme ukljucuje sve 4 jezičke veštine (čitanje, pisanje, slušanje i govor) i vežbaju se autentični zadaci koji mogu da se pojave na samom ispitu.

Eduka Lingua doo

Eduka Lingua doo

062/349-140

Sarajevska 9


Serdar Janka Vukotića 6, Pančevo