Današnja ponuda: Samo 2500 din 5 ULTRAZVUČNIH PREGLEDA (abdomen, štitasta žlezda, urološki, mala karlica, meka tkiva) + izveštaj, Rončević Vračar

2500 din.

Cena Popust Ušteda
7500 din. 66.67% 5000 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 21minuta
  • 56sekundi

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

5 ULTRAZVUČNIH PREGLEDA (abdomen, štitasta žlezda, urološki, mala karlica i meka tkiva) sa izveštajem u ustanovi specijalizovanoj za ultrazvuk i color doppler dijagnostiku. Ultrazvučna dijagnostika je danas nezamenjiva dijagnostička metoda u prevenciji i ranom otkrivanju obolenja. To je apsolutno bezbedna i neškodljiva dijagnostička metoda i kao takva je prva i najrasprostranjenija u medicinskoj praksi, a ultrazvuk sa color dopplerom je savremenija i preciznija dijagnostička metoda.

Detalji ponude

ginekolog euromedic
- Ponuda obuhvata 5 ultrazvučnih ili color doppler pregleda po izboru među ponuđenim:
1 - ULTRAZVUK ABDOMENA –jetra, slezina, žuč i žučni vodovi, pankreas , burezi, abdomonalna aorta .
2 - UROLOŠKI ULTRAZVUK
3 - ULTRAZVUK MALE KARLICE
4 - ULTRAZVUK ŠTITASTE ŽLEZDE
5 - ULTRAZVUK MEKIH TKIVA  VRATA- limfni čvorovi,pljuvačne žlezde,veliki krvni sudovi vrata.
6 - LEKARSKI IZVEŠTAJ- sa detaljnim opisom zdravstvenog stanja i dijagnostikom upotpunjenom snimcima sa daljim preporukama i savetima za lečenje
- Jedna osoba može da kupi više kupona
- Jedan kupon važi za jednu osobu i 5 navedenih regija (organa)
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Ukoliko ste zakazali ali ne možete da stignete, ne zaboravite da blagovremeno otkažete, u suprotnom vaš kupon će se tretirati kao da je iskorišćen
Radno vreme: radnim danima 08 - 20 h, subota 08 - 15 h
- Nakon dobijanja kupona obavezno je zakazivanje unapred putem tel (dostupan na kuponu)
- Kuponi važe do 20.03.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon ovog roka smatraće se iskorišćenim.

POLIKLINIKA DR RONČEVIĆ JE SPECIJALIZOVANA USTANOVA ZA ULTRAZVUČNU DIJAGNOSTIKU gde preglede obavlja SUBSPECIJALISTA ZA KLINIČKI ULTRAZVUK NA NAJSAVREMENIJEM DIGITALNOM COLOR DOPPLER ULTRAZVUČNOM 3D, 4D APARATU.
Ultrazvučna dijagnostika je danas nezamenjiva dijagnostička metoda u prevenciji i ranom otkrivanju obolenja. To je apsolutno bezbedna i neškodljiva dijagnostička metoda i kao takva je prva i najrasprostranjenija u medicinskoj praksi, a ultrazvuk sa color dopplerom je savremenija i preciznija dijagnostička metoda.
 

Poliklinika DR Rončević Vam omogućava uvid u zdravstveno stanje organskih sistema uz minimalan finansijski izdatak.
Već dugi niz godina poliklinika insistira na spoju visokostručnog kadra i najsavremenije dijagnostičke opremljenosti, a veliki broj dugogodišnjih pacijenata je realan pokazatelj kvaliteta njihovog rada.
 

Poliklinika DR Rončević

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Baba Višnjina 37, Vračar

Rad. vreme: 8-20h, subotom 8-15 h