Današnja ponuda: Samo 759 din za kompletnu DEPILACIJU (toplim ili hladnim voskom) – noge, ruke, prepone i nausnice, Nika El na Novom Beogradu!

759 din.

Cena Popust Ušteda
2450 din. 69.02% 1691 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 33minuta

13 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Dlačice su dosadne, to odavno znamo. Koliko god ih uklanjali one se ponovo vraćaju.Ako ih ne možete trajno ukloniti onda ih barem usporite u rastu.Depilacija voskom je vrsta polutrajnog uklanjanja dlačica iz njihovog korena. Prednost nad drugim metodama uklanjanja dlačica je duži osećaj glatke kože koje se vremenom proređuju. Budite mirne i bezbrižne narednih mesec dana!

Detalji ponude

angel
Ponuda podrazumeva komplet depilaciju – noge, ruke, prepone i nausnice (toplim ili hladnim voskom)
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, potvrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je zakazivanje unapred nakon dobijanja kupona, tel. 0604484433  
- Lokacija salona: Jurija Gagarina 149
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.
Salon lepote Nika
Jurija Gagarina 149
0604484433     
Dlačice su dosadne, to odavno znamo. Koliko god ih uklanjali one se ponovo vraćaju. Ako ih ne možete trajno ukloniti onda ih barem usporite u rastu.
Depilacija voskom je vrsta polutrajnog uklanjanja dlačica iz njihovog korena. Prednost nad drugim metodama uklanjanja dlačica je duži osećaj glatke kože koje se vremenom proređuju. Budite mirne i bezbrižne narednih mesec dana.

Nika salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Jurija Gagarina 149,

0604484433