Današnja ponuda: Samo 1500 din PAKET 15 tretmana za brzo ZATEZANJE STOMAKA - 5 ultrazvučnih masaža (30 min) + 10 elektrostimulacija (20 min)

1500 din.

Cena Popust Ušteda
9000 din. 83.33% 7500 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 54minuta
  • 35sekundi

12 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ponuda važi za 10 tretmana ultrazvucne masaze u trajanju od 30 minuta + 5 elektrostimulacija u trajanju od 20 min. Područja tretiranja na regiji stomaka su prednji stomak ali i donji deo leđa, kako bi obuhvatili čitav obim struka. Pod dejstvom ultrazvuka deluje se ciljano na masno tkivo i razbijaju se masne ćelije.

Detalji ponude

angel
- Ponuda obuhvata 10 tretmana ultrazvucne masaze u trajanju od 30 minuta + 5 tretmana elektrostimulacije u trajanju od 20 minuta
- Više o tretmanu - u tekstu ispod
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon) Rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona potrebno je zakazati termin.
- Lokacija: 17. Oktobar 22F, Rakovica
- Termin je zakazivati putem telefona: 061/6316-037, 069/5051-404
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskorsistiti do navedenog datuma, nakon tog roka kupon će se smatrati iskorišćenim.

Ponuda važi za:
* 10 tretmana ultrazvucne masaze u trajanju od 30 minuta
*5 tretmana elektrostimulacije u trajanju od 20 minuta
Područja tretiranja na regiji stomaka su prednji stomak ali i donji deo leđa, kako bi obuhvatili čitav obim struka. Pod dejstvom ultrazvuka deluje se ciljano na masno tkivo i razbijaju se masne ćelije.
MY LITTLE SECRET salon lepote
17. Oktobar 22F, Rakovica
061/6316-037, 069/5051-404


Ponuda važi za:
* 10 tretmana ultrazvucne masaze u trajanju od 30 minuta
*5 tretmana elektrostimulacije u trajanju od 20 minuta

Područja tretiranja na regiji stomaka su prednji stomak ali i donji deo leđa, kako bi obuhvatili čitav obim struka. Pod dejstvom ultrazvuka deluje se ciljano na masno tkivo i razbijaju se masne ćelije.

ULTRAZVUK podstiče razgradnju masnog tkiva koje je nešto tvrdokornije. Zagrevanjem kompletnog tkiva, poboljšavanjem metabolizma i cirkulacije, zvuci prodiru izuzetno duboko i izazivaju razgradnju masnog tkiva.

ELEKTROSTIMULACIJA je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koji inducirajući strujne impulse stimulirašu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd. Upotrebljavaju se tri različite frekvencije talasa i frekvencija drenaže od kojih svaka utiče na različite predele tela i rešava različite probleme.
Učinci elektrostimulacije:
*smanjuje obim na kritičnim delovima tela, stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća
*oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo,deluje pozitivno na celo telo, uzrokuje izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava detoksikaciju


Salon lepote My Little Secret brine o Vašem lepom izgledu, vodi računa da Vaši nokti i ruke uvek izgledaju uredno i negovano, a Vaše telo čvrsto, zategnuto i relaksirano. Oslonite se na ljubazno i stručno osoblje koje će Vaše tretmane i boravak u ovom salonu učiniti ugodnim i delotvornim.
Salon lepote My Little Secret nudi usluge kao sto su: nega ruku i noktiju (ojačavanje,izlivanje, nadogradnja UV gelovima), razne vrste masaža (terapeutske, relax, anticelulit, sportske...), tretmane topljenja masnih naslaga, zatezanja i oblikovanja mišićne mase, kao i razne anticelulit programe.

MY LITTLE SECRET salon lepote

17. Oktobar 22F, Rakovica

061/6316-037

069/505-1404