Današnja ponuda: Samo 390 din ANTIAGE tretman lica (čišćenje, tonik, mleko, piling, ubacivanje ampule, maska, krema, masaža) IN DERMA, blok 61!

390 din.

Cena Popust Ušteda
1500 din. 74% 1110 din.

Preostalo vreme

  • 7dana
  • 5sati
  • 51minuta

11 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac. Za sebe kažu - mi ulepšavamo sadašnjost i usporavamo budućnost! Dobro došli u kozmetički salon In Derma!

Detalji ponude

Ponuda obuhvata paket od ANTIAGE tretman lica za sve tipove kože (čišćenje, tonik, mleko, piling, ubacivanje ampule, maska, krema + gratis masaža lica)
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ponuda važi za oba pola

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.
- Termin je potrebno zakazati min 2 dana unapred na tel: 064 196 08 67
- Lokacija salona: Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka smatraće se nevažećim.

 

U prijatnom ambijentu kozmetičkog salona In Derma dočekaće Vas ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrše visoki estetičar kozmetičar, fizioterapeut i drugo osoblje specijalizovano za kozmetičko-estetske tretmane. Visok kvalitet naših usluga i pristupačne cene su naša glavna preporuka kod velikog broja klijenata. Kozmetički salon In Derma Vam nudi i veliki broj usluga na akciji, kada je cena nekog tretmana značajano niža od njegove redovne cene. Kozmetički salon In Derma se nalazi na odličnoj lokaciji i do njega se lako stiže iz svih delova Beograda, jer u našoj blizini prolazi veliki broj autobuskih i tramvajskih linija iz svih delova grada – Borča, Surčin, Zeleni venac, Zemun, Banovo brdo, Voždovac.
Kozmetički salon In Derma
Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd
064/1960-867

Kozmetički salon In Derma

Dušana Vukasovića 56b, Novi Beograd

064/1960-867

Radno vreme: od utorka do petka, 12 - 20h subotom, 10 - 16h