Današnja ponuda: Kolonoskopski pregled donjeg dela gastrointestinalnog trakta za 6900 umesto 12000 din u ordinaciji Đukić na Vračaru!

6900 din.

Cena Popust Ušteda
12000 din. 42.5% 5100 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 43minuta
  • 23sekundi

4 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Kolonoskopija je jedina i najpouzdanija dijagnostička metoda koja predstavlja  pregled debelog creva pomoću elastične savitljive sonde koja na svom vrhu ima kamericu kojom vidimo i najsitnije promene na sluzokoži i kojom možemo uzeti isečak sa bilo kog sumljivog dela i uraditi nalaz na patohistologiju. Kontrolišite svoje zravlje na vreme, zaštitite se prevencijom.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata kolonoskopski pregled donjeg dela gastrointestinalnog trakta (kompletan pregled kolona ili debelog creva)
- Donosilac kupona ostvaruje popust na Hp nalaz koji iznosi 2500 din umesto 5000 din
- Ostvarujete i popust na anesteziju koja iznosi 4000 din umesto 6000 din
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon se može pokloniti.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona neophodno je izvršiti zakazivanje tretmana na tel dostupne na kuponu.
- Lokacija: Patrijarha Varnave 19, Vračar (kod Svetosavskog platoa)
- Kupone možete aktivirati do 30.03.2018. god.
- Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.

 

Kolonoskopija je metod koji omogućava doktoru da pregleda debelo crevo uz pomoc fleksibilnog instrumenta debljine prsta kroz analni otvor i potom lagano kroz celo debelo crevo.
Instrument kojim se obavlja pregled naziva se kolonoskop i on ima sistem sočiva, kameru i izvor svetla koji omogućavaju da se unutrašnjost creva vidi kao slika na video monitoru.

Poliklinika Đukić
Patrijarha Varnave 19, Vračar

Polikllinika Đukić je smeštena u najeletnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br 19. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od 120 metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.

Poliklinika Đukić

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Patrijarha Varnave 19, Vračar