Današnja ponuda: Samo 250 din za epilaciju nausnica, brade, podbradka, zulufa ili linije stomaka u salonu NIKA EL na Novom Beogradu!

250 din.

Cena Popust Ušteda
2500 din. 90% 2250 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 53minuta
  • 29sekundi

10 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Jednom za svagda se rešite tih malih napasti, tako da više nikad o njima ne brinete. Odli;na cena ya neverovatno glatku ko\u u salonu Nika EL!!!

Detalji ponude

angel
Ponuda podrazumeva depilaciju intimne regije za dame
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kuponi se odobravaju najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, potvrda stiže na e-mail, a kupon te čeka na tvom nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je zakazivanje unapred nakon dobijanja kupona, tel. 0604484433  
- Lokacija salona: Jurija Gagarina 149
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018. god.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.
Salon lepote Nika
Jurija Gagarina 149
0604484433     
IPL epilacija je metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. To se postiže emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože. Prilikom emitovanja svetlosti visokog intenziteta dolazi do apsorpcije zračenja od strane melanina. Pošto dlake imaju veću koncentraciju melanina, pigment dlake apsorbuje najveći deo zračenja. Na ovaj način okolno tkivo ostaje praktično netaknuto. Deo emitovane energije se pretvara u toplotu koja stiže preko dlake do folikula. Ta toplota je dovoljna da izazove trajno oštećenje folikula i oni prestaju da proizvode dlaku što i jeste cilj. Pošto snop svetlosti deluje samo na folikul dlake u aktivnoj fazi rasta potrebno je da ponovimo postupak nekoliko puta. Tretman se radi jednom u 4 nedelje i potrebno je od 4-6 ponavljanja.

Nika salon lepote

Jurija Gagarina 149,

0604484433