Današnja ponuda: Samo 980 din za epilaciju CELOG LICA ili BRAZILKU (cele intimne regije) u salonu NIKA EL na Novom Beogradu!

980 din.

Cena Popust Ušteda
4500 din. 78.22% 3520 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 33minuta
  • 10sekundi

12 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

IPL epilacija je metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. Ponuda podrazumeva 1 tretman epilacije celog lica ili brazilku. Tretman se radi jednom u 4 nedelje i potrebno je od 4-6 ponavljanja.

Detalji ponude

angel
Ponuda podrazumeva epilaciju celog lica ili brazilku
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je zakazivanje unapred nakon dobijanja kupona, tel. 0604484433  
- Lokacija salona: Jurija Gagarina 149
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.
Salon lepote Nika
Jurija Gagarina 149
0604484433  
  
IPL epilacija je metoda trajnog uklanjanja neželjenih dlačica. To se postiže emitovanjem intenzivne pulsne svetlosti (Intense Pulsed Light) na površinu kože. Prilikom emitovanja svetlosti visokog intenziteta dolazi do apsorpcije zračenja od strane melanina. Pošto dlake imaju veću koncentraciju melanina, pigment dlake apsorbuje najveći deo zračenja. Na ovaj način okolno tkivo ostaje praktično netaknuto. Deo emitovane energije se pretvara u toplotu koja stiže preko dlake do folikula. Ta toplota je dovoljna da izazove trajno oštećenje folikula i oni prestaju da proizvode dlaku što i jeste cilj. Pošto snop svetlosti deluje samo na folikul dlake u aktivnoj fazi rasta potrebno je da ponovimo postupak nekoliko puta. Tretman se radi jednom u 4 nedelje i potrebno je od 4-6 ponavljanja.

Nika salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Jurija Gagarina 149,

0604484433