Današnja ponuda: Samo 1.990 din za paket od 10 ručnih ANTICELULIT MASAŽA sa limfnom drenažom - studio Claire na Slaviji, TC Futura!

1990 din.

Cena Popust Ušteda
10000 din. 80.1% 8010 din.

Preostalo vreme

  • 1dana
  • 19sati
  • 20minuta

10 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Udvostručite efekte treninga! Rešite se uporne i dosadne pomorandžine kore i uživjate u pogledu koji vidite u ogledalu. Stara dobra anticelulit masaža je provereno rešenje, zato smo Vam obezbedili sjajan PAKET od ČAK 10 anticelulit tretmana koji podrazumevaju manuelnu masažu i limfnu drenažu u trajanju od po 30 min!

Detalji ponude

Ponuda podrazumeva 10 anticelulit tretmana - manuelna masaža + limfna drenaža anticelulit preparatima na bazi bršljena.
Može se koristiti paket od 10 tretmana po 30 min ili 5 tretmana po 60 min.
Za optimalan rezultat preporučuje se 10 tretmana u kontinuitetu (svaki ili svaki drugi dan u zavisnosti od stanja masnih
naslaga)
- Jedna osoba može kupiti jedan kupon za sebe i višekupona na poklon
- Kupon važi samo za nove korisnice
- Termin zakazivati tek po dobijanju kupona
- Obavezno je zakazivanje unapred, tel. 063/702 77 38
- Lokacija salona: Slavija - Tržni centar Futura, donji nivo - objekat 8
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018. god..

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.
Anticelulit masaža sa limfnom drenažom vrši se sa ciljem poboljšanja cirkulacije i eliminisanja štetnih produkata metabolizma koji u osnovi čine celulit. Izvodi se  posebnim drenažnim pokretima i pritiskom na određene tačke koji se zovu limfni čvorovi.

Ovom procedurom postiže se izbacivanje vode i detoksikacija  organizma (oslobađanje od štetnih i toksičnih materija koje se talože na kritičnim delovima), poboljšava venska cirkulacija i otkalanje tegoba otečenih i umornih nogu.
Ova masaža je savršen, efikasan, potpuno neškodljiv i zdrav način da uklonite celulit! Osim što razbija slojeve celulita, anticelulit masaža poboljšava i cirkulaciju, hrani i zateže kožu i daje Vam osećaj zadovoljstva što ste se rešili jednog problema!

Beauty centar CLAIRE
Slavija - Tržni centar Futura, donji nivo - objekat 8
Telefon: 063/702 77 38
"Zbogom celulitu! :)"

Beauty centar Claire

Slavija - Tržni centar Futura, donji nivo - objekat 8

063/ 702 77 38

Radno vreme: radnim danima od 15h-21h, subotom salon ne radi, nedeljom od 10h-22h