Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 550 din za TRAJNU EPILACIJU PREPONA ILI PAZUHA u salonu Beuty queen M&M na Vračaru! Rešite se upornih dlačica!

550 din.

Cena Popust Ušteda
2000 din. 72.5% 1450 din.

Ponuda se završava u:

2017-12-09
03:16:22

Ukupno 5 naručeno

1 2 3

Laserska epilacija tj. trajno uklanjanje dlaka je najefikasniji i potpuno bezbedan metod za otklanjanje neželjenih dlaka. Broj tretmana u proseku je 8 ponavljanja, ali nije moguće precizno utvrditi koliko je tačno broj tretmana potrebno, jer to zavisi od brojnih faktora: tipa dlake, dubine korena dlake i hormonskog statusa svakog klijenta ponaosob. Ponekad je potrebno uraditi i više tretmana. Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlacice, svetlu kožu i dobar hormonski status. Prva tri tretmana se rade u razmaku od 2-3 nedelje, a svaki sledeći jednom mesečno. Prilikom tretmana se oseti blago peckanje i blaga toplota.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje jedan tretman trajne laserske epilacija (uklanjanja dlačica) regija pazuha ILI plitkih prepona
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona neophodno je zakazivanje unapred.
- Telefon: 066/9192920
- Rok važenja kupona: 20.12.2017.
- Lokacija: Sindjeliceva 25/6, Vračar
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, nakon tog roka smatraće se nevažećim.

 

Beauty Queen M&M salon lepote
Sindjeliceva 25/6, Vračar
066/9192920
Laserska epilacija tj. trajno uklanjanje dlaka je najefikasniji i potpuno bezbedan metod za otklanjanje neželjenih dlaka.
Broj tretmana u proseku je 8 ponavljanja, ali nije moguće precizno utvrditi koliko je tačno broj tretmana potrebno, jer to zavisi od brojnih faktora: tipa dlake, dubine korena dlake i hormonskog statusa svakog klijenta ponaosob. Ponekad je potrebno uraditi i daleko više tretmana.
Najbolji rezultati se postižu kod osoba koje imaju tamne dlacice, svetlu kožu i dobar hormonski status.
Prva tri tretmana se rade u razmaku od 2-3 nedelje, a svaki sledeći jednom mesečno.
Prilikom tretmana se oseti blago peckanje i blaga toplota.
     Priprema za tretman
• Najmanje 3 sedmice pre epilacije, treba prestati sa depilacijom voskom i započeti brijanje regije koja će se tretirati;
• Najmanje 4 sedmice pre epilacije i u toku trajanja tretmana treba prekinuti izlaganje regije, koja će se epilirati, UV zracima (sunce, solarijum);
• U pauzi izmedju tretmana, dlačice sa tretirane regije isključivo treba brijati (po potrebi, a najmanje 2 puta izmedju dva tretmana);
• Dva dana pre prvog i svih ostalih tretmana, dlačice, sa regije koja se epilira, moraju biti obrijane tako da koža bude glatka.
    Kontraindikacije:
Trajna epilacija se ne preporučuje u sledećim slučajevima: epilepsija, insulin zavisni dijabetičari, trudnoća i period dojenja, bolesti kože kao što su herpes, psorijaza, ekcem i slično, hemofilija, multipleks skleroza, otvorene rane, kancer.

Salon lepote BEAUTY  QUEEN  M&M  nalazi se na adresi Sindjeliceva 25/6 na Vracaru. U našem salonu možete dobiti usluge trajne epilacije i tretmana lica. U prijatnom ambijentu salona lepote Beauty Queen M&M  dočekaće Vas naše ljubazno i stručno osoblje, a sve vrste usluga vrši strukovni estetičar-kozmetičar  i medicinska sestra.
Iz salona poručuju: "Prepustite se i Vi i uživajte u svakom trenutku provedenom kod nas. Dobro došli u salon lepote Beauty Queen M&M!!!"

Beauty Queen M&M salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Sinđeliceva 25/6, Vračar

066/9192920

Radno vreme: PON-PET 11-19h, SUB po zakazivanju