Današnja ponuda: Samo 390 din za ANTIAGE tretman lica (čišćenje, piling, unošenje vitamina, maska, krema) u studiju LADY 9 u Zemunu!

390 din.

Cena Popust Ušteda
900 din. 56.67% 510 din.

Preostalo vreme

  • 5sati
  • 54minuta
  • 22sekundi

14 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Da bi se odložila pojava prvih znakova starenja kože, a to su bore, proširene pore, tamnija boja, pojava hiperpigmentacije, gubitak sjaja i opuštenosti, treba estetsku negu prilagoditi stvarnim potrebama kože. Ponuda ANTIAGE tretman za lice (čišćenje,piling, unošenje vitamina, maska, krema) se prilagođava tipu kože.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata ANTIAGE tretman za lice (čišćenje, piling, unošenje vitamina, maska, krema)
- Kupon važi za jednu osobu
- Možete kupiti maksimum 4 kupona po osobi
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje
- Nakon dobijanja kupona, obavezna je najava 2-3 dana unapred putem tel: 064 484 96 97
Lokacija: Prvomajska 2d (preko puta Maksija)
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Rok iskoristivosti kupona do 30.01.2018.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom - nakon ovog roka kupon će se smatrati iskorišćenim!

 
Studio lepote "Lady 9" Zemun
064 484 96 97
Ponuda uključuje:
- čišćenje lica
- piling
- unošenje vitamina
- maska
- nanošenje kreme

Razlozi starenja kože su isti za sva tkiva, ali su njihovi efekti različiti u ovim delovima:
– na nivou epiderma,
– na nivou derma.

Neravnoteža sinteze u dermu uslovljena je spoljašnjim i unutrašnjim faktorima. Usled toga dolazi do stvaranja slobodnih radikala i promene sistema spoljne kontrole ćelijskog funkcionisanja. Procesom starenja epidermis postaje suv, hrapav i sklon ljušćenju. Granica izmedju derma i epiderma postaje tanja, a otpornost kože prema prodoru materija iz spoljne sredine je znatno manji.
Da bi se odložila pojava prvih znakova starenja kože, a to su bore, proširene pore, tamnija boja, pojava hiperpigmentacije, gubitak sjaja i opuštenosti, treba estetsku negu prilagoditi stvarnim potrebama kože.

 

Lady 9 studio lepote

Prvomajska 2d, Zemun

064 484 96 97

Radno vreme: utorak-nedelja 11-21h