Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 2500 din 30 tretmana za mršavljenje,oblikovanje i zatezanje tela (ultrazvuk + kardiotrening + elektrostimulacija)

2500 din.

Cena Popust Ušteda
7000 din. 64.29% 4500 din.

Ponuda se završava u:

2018-01-01
00:00:00

Ukupno 9 naručeno

1 2 3

Ultrazvučna masaža je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom. ELEKTROSTIMULACIJA je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit. Elektrostimulacija smanjuje obim na kritičnim delovima tela, stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo,deluje pozitivno na celo telo, uzrokuje izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava detoksikaciju.

Detalji ponude

angel
- Ponuda obuhvata 30 tretmana za mršavljenje, oblikovanje i zatezanje tela i to:
* 10 tretmana ultrazvucnog razbijanje masnih naslaga i celulita (po 20min)
* 10 tretmana elektrostimulacije misica (po 30 min)
* 10 kardio treninga za oblikovanje i zatezanje (po 30 min)
- Više o tretmanu - u tekstu ispod
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona potrebno je zakazati termin.
- Lokacija: 17. Oktobar 22F, Rakovica
- Termin je zakazivati putem telefona: 061/6316-037, 069/5051-404
- Kupone možete iskoristiti do 30.01.2018.
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
- Kupon se mora iskorsistiti do navedenog datuma, nakon tog roka kupon će se smatrati iskorišćenim.

MY LITTLE SECRET salon lepote
17. Oktobar 22F, Rakovica
061/6316-037, 069/5051-404


Ultrazvučna masaža je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Razbijanje masnih naslaga u potkožnom tkivu direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela. Celulit, nastaje usled poremećaja strukture vezivnog tkiva u vezivnim pregradama i izmedju režnjica masnog tkiva u potkožnoj regiji. Oslabljeno vezivno tkivo kože ne može da se odupre normalnom pritisku masnog tkiva i zato dolazi do prodiranja tog tkiva, pa se na površini kože manifestuje u obliku pomorandžine kore. Danas više od 80% žena ima celulit koji je udružen sa ostalim znacima bolesti vezivnog tkiva, kao što su ravna stopala, kriva kičma, prošireni krvni sudovi, strije, spustena ramena, želudac, kratkovidost i dr. U nastanku celulita učestvuju i genetski faktori, hormoni, greške u ishrani, odsustvo fizičkog vežbanja.

ELEKTROSTIMULACIJA je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tela i redukuje celulit.Elektrostimulatori mišića funkcionirašu preko elektroda postavljenih na telo, koji inducirajući strujne impulse stimulirašu mišićnu reakciju, kontrakciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina itd. Upotrebljavaju se tri različite frekvencije talasa i frekvencija drenaže od kojih svaka utiče na različite predele tela i rešava različite probleme. Učinci elektrostimulacije: smanjuje obim na kritičnim delovima tela, stimuliše prokrvljenost i povećava trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo,deluje pozitivno na celo telo, uzrokuje izlučivanje toksina iz organizma, ubrzava detoksikaciju.

Salon lepote My Little Secret brine o Vašem lepom izgledu, vodi računa da Vaši nokti i ruke uvek izgledaju uredno i negovano, a Vaše telo čvrsto, zategnuto i relaksirano. Oslonite se na ljubazno i stručno osoblje koje će Vaše tretmane i boravak u ovom salonu učiniti ugodnim i delotvornim.
Salon lepote My Little Secret nudi usluge kao sto su: nega ruku i noktiju (ojačavanje,izlivanje, nadogradnja UV gelovima), razne vrste masaža (terapeutske, relax, anticelulit, sportske...), tretmane topljenja masnih naslaga, zatezanja i oblikovanja mišićne mase, kao i razne anticelulit programe.

MY LITTLE SECRET salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

17. Oktobar 22F, Rakovica

061/6316-037

069/505-1404