Današnja ponuda: Samo 990 din laserski tretman lica po izboru: podmlađivanja, uklanjanja ožiljaka, crvenila ili akni i fleka, NIKA EL NBGD!

990 din.

Cena Popust Ušteda
4000 din. 75.25% 3010 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 31minuta

6 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ako na koži primećujete pege (uključujući i staračke) i sitna oštećenja uzrokovana suncem (ili solarijumom), imate bore, akne i ožiljke od akni, uporno crvenilo na licu, uočljive sitne kapilare na licu i telu, onda ste savršen kandidat za tretman IPL tehnikom.

Detalji ponude

angel
Ponuda podrazumeva laserski tretman lica po izboru:
1. Lasersko uklanjanje akni i fleka od akni,
2. Lasersko uklanjanje ožiljaka, fleka i crvenila ili
3. Lasersko podmlađivanje
- Neophodno je oko 4-6 tretmana, za pun efekat
- Trajanje tretmana može biti od 10 do 30 minuta, u zavisnosti od problema koji se tretira
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Obavezno je zakazivanje unapred nakon dobijanja kupona, tel. 0604484433  
- Lokacija salona: Jurija Gagarina 149
- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. god.
- Ukoliko morate otkazati zakazani termin obavezno je to učiniti minimum dan ranije, u suprotnom kupon će se računati kao iskorišćen
- Kupon se mora iskoristiti u roku iskoristivosti, u suprotnom nakon tog roka smatraće se iskorišćenim.
Salon lepote Nika
Jurija Gagarina 149
0604484433     
Lasersko uklanjanje akni i fleka od akni, ožiljaka, fleka i crvenila

U pitanju je  tretman laserskog uklanjanja svih mogućih nepravilnosti na koži - počevši od fleka od akni, bubuljica, ožiljaka, crvenila na licu, proširenih pora - neinvazivni i bezbolni tretman za baršunast ten vašeg lica.
Akne i fleke na koži koje su ostale nakon akni su veliki problem. Bilo da ste u pubertetu ili ste odavno izašli iz njega, problem se može rešiti. Terapija laserom će rešiti Vaš dugogodišnji problem.
Laser koristi svetlosnu energiju kako bi transferovao potrebnu energiju u dublje slojeve kože dermis i subkutis i time podstakao određene procese. Delovanjem na kapilare i lojne žlezde redukuje se lučenje sebuma i direktno potpuno uklanjaju bakterije, što za posledicu ima smanjenje i nestanak akni i komedona.
Tretman podstiče razvoj novog kolagena pa smanjuje blaže ožiljke, a koža je nežnija i zategnutija. Stimuliše stvaranje novih elastičnih vlakana u koži i tako sprečava pojavu novih ožiljaka i ublažava već postojeće.

Prednosti terapije laserom:
- brza je i efikasnija od lekova
- bezbolna i bezbedna
- nema neželjenih efekata
- nema iritacije i crvenila kože u toku terapije
- nema upotrebe lekova
Tretman se NE radi ako su prisutni maligni procesi u organizmu, srčani pejsmejker, metalni implanti, hepatitis infekcije, u trudnoći i tokom dojenja.

Lasersko podmlađivanje uključuje:
- Lasersko podmlađivanje kože
- Uklanjanje hiperpigmentacije ili ožiljaka
- Sprečava prevremeno starenje kože

Termalni efekat IPL-a se ispoljava iniciranjem sinteze kolagenih vlakana, zgušnjavanjem matriksa kože i sveukupno boljim metaboličkim balansom, pa je tako dobrobit tretmana IPL-om višestruka, jer npr. Na tretmanu uklanjanja hiperpigmentacija ili ožiljaka, kao kolateralna dobrobit, dešava se sveukupno poboljšanje teksture kože, brisanje bora i proširenih pora i sprečavanje starenja i prevremenog starenja kože.

Nika salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Jurija Gagarina 149,

0604484433