Današnja ponuda: Samo 1800 din Ombre, Sombre, Baleuage ili površinski pramenovi (sunce u kosi) + skraćivanje krajeva + feniranje Selfie, Čukarica

1800 din.

Cena Popust Ušteda
3600 din. 50% 1800 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 20minuta
  • 4sekundi

9 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Ponuda podrazumeva: Ombre, sombre, baleuage + skraćivanje krajeva + feniranje (ravno ili lokne) ili površinski pramenovi (sunce u kosi) + skraćivanje krajeva + feniranje (ravno ili lokne)! Izaberite idealnu tehniku farbanja za vašu kosu i budite uvek u trendu!!!!

Detalji ponude

Ponuda obuhvata Ombre, sombre, baleuage ili površinski pramenovi (sunce u kosi) + skraćivanje krajeva + feniranje (ravno ili lokne)
- Napomena: za gustu ili ekstra dugu kosu
(preko polovine leđa) potrebno je kupiti 2 kupona.
- Jedna osoba može kupiti više kupona.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona potrebno je zakazati termin putem tel: 061/3133-136
- Lokacija: Stevana Đurđevca Trošarinca 3, Čukarica
- Važenje kupona: do 30.03.2018. godine
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom, nakon ovog roka - kupon će se smatrati iskorišćenim.
- Ukoliko ne možete da stignete na zakazani termin, potrebno je otkazati 24h ranije, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim.

 

Selfie salon lepote nastao je sa željom da Vam ponudi kompletne usluge na jednom mestu, bez potrebe da lutate od salona do salona. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas vrhunski tim frizera, kozmetičara,fizioterapueta i doktora koji nastoji da ispuni svaki Vaš zahtev kada je u pitanju nega i lepota.
Sa željom na našim klijentima ponudimo samo najbolje, radimo isključivo sa preparatima vrhunskog kvaliteta renomiranih proizvođača poštujući sve nove trendove i dostignuća u kozmetologiji. Trudimo se da redovno uvedemo neku novinu kako bi poboljšali kvalitet i raznovrsnost usluga.

Selfie salon lepote
Stevana Đurđevca Trošarinca 3, Čukarica
Radno vreme: od ponedeljka do nedelje 10 - 20h

Selfie salon lepote

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Stevana Đurđevca Trošarinca 3, Čukarica

Radno vreme: od ponedeljka do nedelje 10 - 20h

061/3133-136