Današnja ponuda: Samo 4900 din HIRURŠKA intervencija po izboru (uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurijeg oka)

4900 din.

Cena Popust Ušteda
11500 din. 57.39% 6600 din.

Preostalo vreme

  • 8sati
  • 16minuta
  • 8sekundi

19 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Odradite hiruršku intervenciju po izboru (uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurije oko...) u lokalnoj anesteziji u poliklinici Đukić na Vračaru! Promene na koži su dosta učestala pojava. Mogu da budu različitog i porekla i kliničkih manifestacija. Većina je bezazlena ali postoje i one koje vremenom mogu biti izmenjene i postati opasne, recimo sa mladežima.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata hiruršku intervenciju po izboru u lokalnoj anesteziji (uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurije oko)
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon se može pokloniti.
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona neophodno je izvršiti zakazivanje tretmana (tel. dostupni na kuponu)
- Lokacija: Patrijarha Varnave 19, Vračar (kod Svetosavskog platoa)
- Kupone možete aktivirati do 30.03.2018. god.
- Ukoliko niste u mogućnosti da odete u zakazano vreme neophodno je da, blagovremeno, otkažete jer će se u suprotnom kupon smatrati da je iskorišćen
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.

 

Odradite hiruršku intervenciju po izboru (uklanjanje mladeža, ateroma, lipoma, uraslih dlaka, uraslog nokta, kurije oko...) u lokalnoj anesteziji u poliklinici Đukić na Vračaru! Promene na koži su dosta učestala pojava. Mogu da budu različitog i porekla i kliničkih manifestacija. Većina je bezazlena ali postoje i one koje vremenom mogu biti izmenjene i postati opasne, recimo sa mladežima.

Poliklinika Đukić
Patrijarha Varnave 19, Vračar

Polikllinika Đukić je smeštena u najeletnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br 19. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od 120 metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom, rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta. Polikllinika poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene. Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije. Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.

Poliklinika Đukić

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Patrijarha Varnave 19, Vračar