Današnja ponuda: Samo 1200 din 4 TRETMANA GIPSANIH BERMUDA na stomaku ili zadnjici - za eliminaciju masnih naslaga i celulita, Lady 9 Zemun!

1200 din.

Cena Popust Ušteda
6000 din. 80% 4800 din.

Preostalo vreme

 • 8sati
 • 32minuta
 • 20sekundi

15 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Koristi se mineralna glina koja sadrži 27 minerala i 32 vitamina čime se postiže trenutno ubrzanje metabolizma i snabdevanje ćelija potrebnim antioksidansima. Nakon tretmana koji traje 40 minuta obično se izgubi više od dva litra suvišne tečnosti i nekoliko cenitmetara u obimu! Čak jedan konfekcijski broj manje nakon tretmana!

Detalji ponude

 • - Kupon važi za 4 tretmana "gipsanih bermuda" na regijama stomak ili zadnjica - za redukciju i eliminaciju masnih naslaga i celulita
 • - Jedan kupon važi za jednu osobu
 • - Jedna osoba može kupiti više kupona
 • - Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje
 • - Termin je potrebno zakazati (nakon dobijanja kupona) 2-3 dana unapred na tel: 064 484 96 97
 • - Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćen.
 • - Adresa salona: Prvomajska 2d (preko puta Maksija)
 • - Kupon možete iskoristiti do 30.03.2018.
  - Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom - nakon ovog roka kupon će se smatrati iskorišćenim!
  Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak) - više o tretmanu u tekstu ispod.

   
  Jedan od danas najpopularnijih i najdelotvornijih body-wrap tretmana je tretman Gipsanih bermuda koji su pravo rešenje za korekciju obima. Oligoelementi u tretmanima imaju funkciju aktivatora i pojačavaju dejstvo aktivnih supstanci u tretiranim zonama. Silicijum ima ulogu stvaranja vezivnog tkiva, magnezijum daje funkcionalnost i integritet strukturnih tkiva, bakar podstiče stvaranje elastina u koži, gvožđe jača kožu i podiže tonus, dok cink deluje kao snažni antioksidant, jačajući odbrambenu moć kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da deluje. Koristi se mineralna glina koja sadrži 27 minerala i 32 vitamina čime se postiže trenutno ubrzanje metabolizma i snabdevanje ćelija potrebnim antioksidansima.  Nakon tretmana koji traje 40 minuta obično se izgubi više od dva litra suvišne tečnosti i nekoliko cenitmetara u obimu! Čak jedan konfekcijski broj manje nakon tretmana!

  Tretman gipsanih bermuda je umotavanje tela oligovitaminskim elementima u cilju dobijanja idealne figure. Na ovaj način se pospešuje cirkulacija i gubitak obima na najkritičnijim delovima tela (butine, bokovi i stomak), a kao rezultat je čak jedan konfekcijski broj manje. Naročito se preporučuje osobama koje imaju sklonost ka zadržavanju tečnosti u organizmu, kao i kod svih tipova celulita. Podsticanjem protoka limfe izbacuje se višak tečnosti, kao i otpadni produkti metabolizma sa vidnim smanjenjem obima na tretiranim zonama. Najpre se na kritične regije laganom masažom nanosi poseban losion i serum sa oligomineralnim kompleksom, a potom se uz blagu masažu nadovezuje stručna limfna drenaža. Ovim postupkom se otvaraju limfni putevi i pokreće proces detoksikacije koji će trajati tokom celog tretmana. Na limfnu drenažu se, u daljem postupku ponovo nadovezuje blaga masaža sa utrljavanjem multiaktiva koji deluje na celulit i masne naslage, i oligotona za zatezanje opuštene kože. Na kraju sledi oligomaska koja se stegne kao gips i ostavi da stoji. Rezultati su vidljivi već po završetku prvog tretmana, a za najbolje rezultate se preporučuje pet do sedam tretmana u seriji, jednom nedeljno.

  Studio lepote "Lady 9" Zemun
  064 484 96 97

  Posetite studio lepote "Lady 9" i prepustite se stručnim, veštim, prijatnim i ljubaznim majstorima svog zanata!

  Lady 9 studio lepote

  POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

  Prvomajska 2d, Zemun

  064 484 96 97

  Radno vreme: utorak-nedelja 11-21h