Današnja ponuda: Kompletan urološki skrining za muškarce (ultrazvučna dijagnostika, laboratorijske analize, tumor markeri, EKG...) za 8500 din!

8500 din.

Cena Popust Ušteda
19120 din. 55.54% 10620 din.

Preostalo vreme

  • 3dana
  • 23sati
  • 41minuta

5 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Pacijenti koji su nam dolazili na urološke preglede, često su postavljali pitanje: „Da li je moguće, i koliko košta – proširiti ovaj pregled na debelo crevo i tumore uopšte?“ Njihov opravdan strah od karcinoma koji se relativno često javljaju kod muškaraca posle 50-te godine života naveo nas je na ideju da dizajniramo ovaj komplet pregleda namenjen baš toj populaciji, koji ne samo da pokriva navedene organe i bolesti, već daje detaljan uvid i u opšte zdravstveno stanje, pokrivajući najčešće probleme koji se mogu javiti u ovoj populaciskoj grupi, poput povišenog nivoa šećera, holesterola i triglicerida u krvi, ili problema sa radom bubrega ili jetre, kao i opštih akutnih ili hroničnih upalnih procesa.

Detalji ponude

- Ponuda uključuje Urološki skrining za muškarce
Komplet  obuhvata:
•     Ultrazvučna dijagnostika:
o UZ Abdomena (Jetra, žučna kesa, pankreas, slezina)
o UZ Genitourinarnog trakta (bubrezi, ureteri, mokr. bešika, prostata)
o UZ Skrotuma (testisa i adneksa)
•    Detaljne laboratorijske analize:
o Kompletna krvna slika sa leukocitarnom formulom
o Sedimentacija
o Glukoza
o Holesterol
o Trigliceridi
o Enzimi: AST, ALT
o Urea, kreatinin
o Pregled urina sa urinokulturom
•     Tumor markeri:
o PSA (prostata)
o fPSA
o Index PSA
o CEA (opšti tumor marker, debelo crevo)
•    Pregled urologa sa palpacijom prostate
•     Detaljan pregled lekara opšte prakse (anamneza, merenje visine, težine, krvnog pritiska, određivanje indeksa telesne mase – BMI)
•     EKG sa analizom
•     Ekspertski izveštaji za sve navedene preglede
- Jedna osoba može kupiti više kupona
- Kupon važi za jednu osobu
- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.
- Nakon dobijanja kupona, potrebno je zakazivanje pregleda najmanje 3 radna dana unapred na telefone: 011/396-0659, 061/ 619-3228, ili putem e-maila na m.nestorov@drnestorov.rs
- Rok iskoristivosti kupona: do 30.03.2018.

  
 

Ovaj pregled preporučuje se svim muškarcima starijim od 18 godina, a pregled prostate obavezan je za sve muškarce nakon 40 godina života zbog ranog otkrivanja tumora i raka prostate.
Benigna hiperplazija prostate (BHP) je nemaligni, prekomerni rast ćelija prostate. Kako se hiperplazija razvija, tako se uretra sužava što dovodi do velikog broja neugodnih i uznemirujućih simptoma.
Učestalost BHP povećava se s godinama, ali ODREĐENI STEPEN BHP prisutan je u 80% MUŠKARACA STARIJIH OD 40 GODINA, a ta se brojka povećava na 95% muškaraca starijih od 80 godina.
Rak prostate je vodeći zdravstveni problem kod muškaraca u Evropi i svetu, a u Srbiji je na 3. mestu po učestalosti. Zdravstvenim prosvećivanjem, preventivnim pregledima i drugim merama prevencije bolest se može otkriti na vreme i blagovremenom terapijom se mogu prevenirati posledice ove bolesti. Zahvata uglavnom stariju populaciju preko 65 godina i ima sporiji tok. Posljednjih decenija je u stalnom porastu.

Lekarska ordinacija Dr NESTOROV

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Vojvode Vlahovića 2, naselje Braće Jerković, Voždovac

011/396-0659

060/ 619-3228