Današnja ponuda: Samo 899 din test na bakteriju Helicobacter IgA i Helicobacter IGG (izaziva otežano varenje, gastritis, nadutost, zamor..)

899 din.

Cena Popust Ušteda
2100 din. 57.19% 1201 din.

Preostalo vreme

  • 2dana
  • 8sati
  • 21minuta

36 naručeno

Ponuda je otvorena!
Možeš da naručuješ

1 2 3

Simptomi postojanja Heliko bakterije su: loše i usporeno varenje hrane, bolovi u želucu, naduvenost i opstipacija, dijareja, loš zadah iz usta, hroničan zamor, bolovi u lopaticama, crvenilo lica, glavobolje, depresija. Ukoliko imate više ovakvih simptoma, potrebno je da uradite test koji će pokazati da li u organizmu postoje povećana količina heliko bakterije i započnete odgovarajuću terapiju.

Detalji ponude

- Ponuda obuhvatan test na bakteriju Helicobacter IgA i Helicobacter IGG
- Možete kupiti više kupona, za sebe kao i za poklon

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Kupone možete iskoristiti do 30.03.2018. godine
- Pregled je potrebno zakazati unapred na tel: 060/3349-868
- Radno vreme laboratorije: ponedeljak - petak od 7 do 20h, subota od 8 do 15h, nedeljom ne radi
- Lokacija: Drinčićeva 21, Stari grad (u neposrednoj blizini doma zdravlja)
- Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazanom terminu, neophodno je otkazati min. 24h ranije, jer će se u suprotnom kupon tretirati iskorišćenim.
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

Talija lab
Drinčićeva 21 (u blizini doma zdravlja Stari grad)
064/ 020 6950

 

Simptomi postojanja Heliko bakterije su: loše i usporeno varenje hrane, bolovi u želucu, naduvenost i opstipacija, dijareja, loš zadah iz usta, hroničan zamor, bolovi u lopaticama, crvenilo lica, glavobolje, depresija. Ukoliko imate više ovakvih simptoma, potrebno je da uradite test koji će pokazati da li u organizmu postoje povećana količin  heliko bakterije i započnete odgovarajuću terapiju.

TALIJA lab

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Drinčićeva 21

060/ 33 49 868