Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 590 din fenomenalna predstava PLASTIKA 21.10.2017 U 20h u Akademiji 28 - tragikomična priča o ženama današnjice!

590 din.

Cena Popust Ušteda
1000 din. 41% 410 din.

Ponuda se završava u:

2017-10-18
09:06:18

Ukupno 17 naručeno

1 2 3

Bogata udovica Milina (Suzana Petričević) i osetljiva novinarka Katarina (Nela Mihajlović), obe u srednjim godinama, odlučuju da dobiju još jednu šansu u životu. Sreću se u teretani, u kojoj pokušavaju da koriguju kako svoje telo, tako i dušu. Iščekujući plastične operacije, rekapituliraju svoju prošlost. Niz pogrešnih odluka i gorkih trenutaka heroine predstave začinile su sa mnogo humora čime su naizgled tešku temu obojile u svetlije boje. Ne pristajući na kompromise, one pokušavaju još jednom, odupiru se stereotipima, i ne dozvoljavaju da život tek tako prođe pored njih.

Detalji ponude

Mission 4 ruke masaza
- Kupon važi za pozorišnu predstavu "Plastika“
- Igraju: Uloge: Nela Mihajlović, Suzana Petričević, glas: Igor Damjanović
- Pogledajte najavu: ovde
- Termin predstave je 21.10.2017 U 20h
- Možete kupiti više kupona za sebe kao i za poklon

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

- Kupon je potrebno zameniti za katru na biletarnici Akademije 28 na dan predstave.
- Sa sobom poneti odštampan kupon.
- Kupon važi do datuma predstave 21.10.2017 godine
- Telefon biletarnice:  011/3616-020
- Lokacija: Akademija 28, ulica Nemanjina 28
- Kupon se mora iskoristiti u navedenom roku, u suprotnom kuponi će se smatrati iskorišćenim!

 
Akademija 28
Nemanjina 28
011/3616-020

MILINA ČAKAREVIĆ uspešna udovica ………………………. SUZANA PETRIČEVIĆ
Dovoljno iskusna da zna šta joj je raditi, dovoljno mlada da sebi da još jednu šansu. Bila je udata za jednog „velikog baju“, prevelikog da bi ostao veran ali premalog da bi prevario smrt. Bila je zgodna provincijalka čiji se san o osvajanju velegrada ostvario. Bila je atraktivna hostesa na štandu skupih automobila na Beogradskom sajmu. Bila, sve je bila, a ona bi da bude i sada i ubuduće. Ima čisto srce i brz jezik. Odluka da prepakuje telo u ekskluzivnom  medicinskom centru  nije joj dovoljna za prepakivanje duše.

KATARINA BOJANOVIĆ, novinarka……………….NELA MIHAILOVIĆ
Nekadašnja perspektivna studentkinja žurnalistike. Namera  da„plastikom“  ukloni trag  bivšeg vremena ne pomaže da ukloni sve bivše tragove neveremena u kojem je živela. Dete velegrada o čijem životu su odlučivali  drugi, presenzebilna i predelikatna da bi joj bilo svejedno.  Hoće  da pokuša još jednom, dok još ima nešto malo vremena. Umela  je i ume da   voli, makar te ljubavi  bile pogrešne. Od sete se brani  gorkim humorom koji zna da bude lekovit. Uvek joj je malo nedostajalo da bude svoja i prava i uvek bi se dogodilo ono ali što sreću kvari. Nije joj mesto u ovoj teretani, ali..

O ČEMU SE RADI:
Sve se dogadja u teretani, čekajući dr. Štibohara  Šta je bilo, bilo je. Novom snagom u novi život. Evo njih dve, Katarine i Miline u elitnoj teretani zatvorenog tipa gde čekaju personalnog trenera koji će im odrediti vrstu treninga. Samo za njih, da budu ono što nikada nisu bile. Posle toga sledi čarobni skalpel dr. Štibohara koji će popraviti sve ono što je život pokvario.  Milina i Katarina , u godinama kada se još nada, dale su veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se pre nisu srele njih dve i nikada se i ne bi srele da nije ove male teretane i trenera koji nedopustivo kasni. Dva dijametralno suprotna karaktera, dve naizgled obične ali uzbudljive  sudbine kroz koje se prelamaju smešne i bolne odrednice vremena u kome živimo , sučeliće se na spravama za korekciju tela i duše. Ishod njihovog susreta je krajnje neizvestan, kao i naši životi uostalom.


Pogledajte najavu: ovde

Akademija 28 - FAVI

POGLEDAJ SVE PONUDE OVOG PARTNERA

Nemanjina 28

011/3616-020