Žao nam je,
ponuda je istekla.
Ne propusti druge ponude, prijavi se na e-mail obaveštenja:  
Zatvori

Samo 450 din DEKUPAŽ priručnim sredstvima - napravite umetnost od običnih predmeta! Vaš novi kreativni i zanimljivi hobi, centar

450 din.

Cena Popust Ušteda
960 din. 53.12% 510 din.

Ponuda se završava u:

2017-11-02
21:12:18

Ukupno 17 naručeno

1 2 3

Uronite u atmosferu kreativnosti, izbegnete dnevne rutine i možda dobijete novi hobi koji će vas oduševiti mnogo godina. Decoupage je likovna tehnika komponovanja isečaka papira na objektu, zajedno sa specijalnim efektima boja i lakova za stvaranje lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj prijateljski, kreativnoj gradionici i zadivite se na lepim predmetima koje možete kreirati, a možda i unovčiti prodajom!

Detalji ponude

- Ponuda obuhvata dekupaž priručnim sredstvima
- Kupon obuhvata
jednodnevni kurs u trajanju od 2,5 školska časa (135 minuta). Polaznici sa sobom treba da ponesu predmet na koji će raditi, koji može biti keramika, drvo, staklo. Sav ostali material i boje su uračunate u cenu kupona.
- Kupon važi za jednu osobu
- Jedna osoba može kupiti više kupona. Kupon se može pokloniti.
- Lokacije: Bulevar kralja Aleksandra 79 i Majke Jevrosime 51.
Fond časova:  2,5 školska časa 

- Ukoliko plaćate platnom karticom kupon je dostupan odmah, ako plaćate uplatnicom / e-bankingom najkasnije u roku od 2 radna dana od uplate, povrda stiže na e-mail, kupon se preuzima na nalogu (Moj ZR nalog/Moj Zlatni kupon), a rok za uplatu je dok ponuda traje i najkasnije 3 radna dana od isteka ponude.

Po dobijanju kupona potrebno je proslediti ga na email škole office.artefakt@gmail.com sa vašim kontakt podacima. Škola će te kontaktirati i zakazati termin kursa.
- Kontakt telefon: 065/4315-125
- Kupone možete aktivirati do 30.11.2017. god.
- Raspored predavanja: Predavanja se održavaju svim danima nakon što se formira grupa od 8 polaznika. Termini za predavanja se određuju nakon formiranja grupe. Redovni termini predavanja su subotom u 09.30h.
- Kuponi se moraju iskoristiti u navedenom roku iskoristivosti, u suprotnom će se smatrati nevažećim.
- Važne napomene:
Metodika: lako savladavanje dekupaž tehike. Polaznici će dekorisati svoj predmet  bojama, naučiće da lepe salvete  na više načina I zatim da svoj proizvod zaštite lakom.
* Svi polaznici kreativnih radionica  mogu postaviti svoje radove na sajtu www.dekupaztehnika.com. Svaki polaznik može imati svoju web stranicu sa savremenom galerijom, sa koje mogu obavljati prodaju i sl. Ova usluga je potpuno besplatna.
* Polaznicima se dostavljaju 
na email skripte o tehnici, bojama...

 
Uronite u atmosferu kreativnosti, izbegnete dnevne rutinei možda dobijete novi hobi koji će vas oduševiti mnogo godina.

Decoupage je 18. vek likovna tehnika komponovanja isečaka papira na objektu, zajedno sa specijalnim efektima boja i lakova za stvaranje lepih dekorativnih predmeta. Pridružite se ovoj prijateljski, kreativnoj radionici i zadivite se na lepim predmetima koje možete kreirati.
Naučićete ne samo istoriju dekupaža nego I kakokako da napravite visoko dekorativne kompozicije. Pored toga, pokloni napravljeni svojim rukama, imaju posebnu energiju i uvek je lepo da dajemo i primamo! Na ovoj radionici ćete naučiti kako da ukrasite: - drvo, - keramiku, - staklo I druge materijale.
Radionice o dekupaž razvijaju maštu, poboljšavaju motoriku, kreativnost..

ARTEFAKT centar

 061/2859479

Bulevar kralja Aleksandra 79